FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

ODISEA

Primus registratum
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

Jo, jo, per ty kam dicka speciale...
E gatova posacerisht per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
...
...
malbouffe.jpg

:devil:

FIXHI USA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] S'voto njeri ketu jo ..vetem per te ngrene e kane mendjen :devil: Po e marr dhe une nje kofshe pule :tipsy: Buke e kripe e zemer... :idea: Jo me mire buke e kripe e vaj... Hajt me befte mire... [/qb][/QUOTE
] kofshe ?/ :confused: sma ha mendja te ngeli ndonji per ty , duhet te jene te zena :rolleyes: ndonji krah ene mundet :lol:
pastaj kot ja fus una :idea: se mos eshte pula ime :book:

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Jo, jo, per ty kam dicka speciale...
E gatova posacerisht per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
...
...
malbouffe.jpg

:devil: [/qb]
...me qenke lodh..paske mbet dhe pa dhembe...kot u mundove.. /pf/images/graemlins/laugh.gif une mbarova pune me pulen... :devil:

ODISEA

Primus registratum

Pa merak, se t'ishte per te kafshuar, te kafshoja vete une :devil: , pastaj, po te kisha vene dhembet e mija, do ishte ndonje fytyre bualli aty :tipsy:
Po ti provoje me vone, kur te te marre urija /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif kur nuk e provova tani une... :devil: Aha po s'ma kapi syri me te paren ...me te dyten i kam hudh syte diku tjeter... :lol:
Nxirre oferte te dites se kushedi po te shitet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PLLAQI *PLLUQI:
[qb]
[qb] S'voto njeri ketu jo ..vetem per te ngrene e kane mendjen Po e marr dhe une nje kofshe pule Buke e kripe e zemer... Jo me mire buke e kripe e vaj... Hajt me befte mire... [/qb][/QUOTE
] kofshe ?/ :confused: sma ha mendja te ngeli ndonji per ty , duhet te jene te zena :rolleyes: ndonji krah ene mundet :lol:
pastaj kot ja fus una :idea: se mos eshte pula ime :book: [/qb]
Ku pyt Moira per rradhe :tipsy:
S'e sheh qe ka filluar t'a genjeje mendja per pronare? /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:

ODISEA

Primus registratum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif kur nuk e provova tani une... :devil: Aha po s'ma kapi syri me te paren ...me te dyten i kam hudh syte diku tjeter... :lol:
Nxirre oferte te dites se kushedi po te shitet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ku merr vesh ti nga gjonat e vecanta /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:

FIXHI USA

Primus registratum

atehere duhet me bo dy pula /pf/images/graemlins/laugh.gif se do ngelin te tjeret pa gje :lol: :tipsy:

/pf/images/graemlins/laugh.gif jo 2 po 3 ...me i shkathti me i shpejti... :devil:
Po ti pllaqi**pluqi mos u merzit se ke oferten e Aragornit..."po se kafshove te kafshon.,.." :tipsy: :lol:

SkErDi

Primus registratum

o ARAGORN. A ka mundesi si te na thaush si te largohemi nga frigoriferi? Ate dua une ... se per tu afru e di une /pf/images/graemlins/smile.gif

FIXHI USA

Primus registratum

sapo kam vene ti pjek icik kukurec ene nji qingj /pf/images/graemlins/wink.gif do sjelli nanjoni rakine apo ene ate duhet me e ble vete :rolleyes: :idea:
1081409236.jpg

:shrug:

I love new york

Primus registratum

Bohhhhhhhh sa gjynaf me vika per ate qingjin muveeeee :cry: :smash:

kukurrecin nuk them gjo :goofy:

raki3.gif

ju dalin 3 shishe :lol:

FIXHI USA

Primus registratum

varet :shrug: nuk e dime sa llupsa do mblidhen :lol: se po ngelem vetem ne te dy vetem me kofshen e qingjit dhe me shishen e pare do fillojme te kercejme malanaken :lol: :lol: :lol: :lol:

ladouce2005

Primus registratum

/pf/images/graemlins/laugh.gif qekeni mbledh deshem m'duket /pf/images/graemlins/laugh.gif
m'a runi nji cope qinjgj, rakine j'ua kam fal /pf/images/graemlins/tongue.gif
vere du une, shiraz :devil:

FIXHI USA

Primus registratum

8-15-04%20Rack%20of%20Lamb%202.JPG

ja ca paidhaqe i ke icik te pa bome mire /pf/images/graemlins/laugh.gif po ste pelqyn i vejme ene icik ne zjarr :angel:
788044878.jpg
/pf/images/graemlins/smile.gif

:goofy: Me erdhi era mua...!!!Sa qef... /pf/images/graemlins/smile.gif Aq qef sa nuk po di me zgjedh ca cope dua... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ja e solla dhe veren..
shiraz.jpg

Une po pihem me Shiraz, :devil: :kiss:

I love new york

Primus registratum

hajde Shiro Hajde gjithe keto vera te mire ketu, me emrin tat /pf/images/graemlins/laugh.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Ne per nderin tat jemi mbledhur ketu..Tani te takon ty ta mbash gjalle festen ...
:devil:
nje kercim mbi tavoline...!!!Ja veshja ,masen ta zgjodhi pllaqi**plluqi..
harem%20girl2.jpg

:goofy: mos na le te presim .. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te fala nga dott :wave:

I love new york

Primus registratum

Ohhhhhhhh si m'a ke gjet qejfin, edhe kur mblidhemi neper festa une vdes te kercej icik mbi tavoline, :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif ja pyt Shiron :goofy:

kur te takohemi ne tarane do veme te tundemi mire ne ndonje cool bar there :rockband: