Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] S'voto njeri ketu jo ..vetem per te ngrene e kane mendjen :devil: Po e marr dhe une nje kofshe pule :tipsy: Buke e kripe e zemer... :idea: Jo me mire buke e kripe e vaj... Hajt me befte mire... [/qb][/QUOTE
] kofshe ?/ sma ha mendja te ngeli ndonji per ty , duhet te jene te zena ndonji krah ene mundet :lol:
pastaj kot ja fus una :idea: se mos eshte pula ime :book:
...me qenke lodh..paske mbet dhe pa dhembe...kot u mundove.. /pf/images/graemlins/laugh.gif une mbarova pune me pulen... :devil:Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Jo, jo, per ty kam dicka speciale...
E gatova posacerisht per ty /pf/images/graemlins/laugh.gif
...
...
:devil: [/qb]
Fillimisht postuar nga PLLAQI *PLLUQI:
[qb]Ku pyt Moira per rradhe :tipsy:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] S'voto njeri ketu jo ..vetem per te ngrene e kane mendjen Po e marr dhe une nje kofshe pule Buke e kripe e zemer... Jo me mire buke e kripe e vaj... Hajt me befte mire... [/qb][/QUOTE
] kofshe ?/ sma ha mendja te ngeli ndonji per ty , duhet te jene te zena ndonji krah ene mundet :lol:
pastaj kot ja fus una :idea: se mos eshte pula ime :book: [/qb]
S'e sheh qe ka filluar t'a genjeje mendja per pronare? /pf/images/graemlins/laugh.gif :lol:
Ku merr vesh ti nga gjonat e vecanta /pf/images/graemlins/laugh.gif :goofy:Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif kur nuk e provova tani une... :devil: Aha po s'ma kapi syri me te paren ...me te dyten i kam hudh syte diku tjeter... :lol:
Nxirre oferte te dites se kushedi po te shitet.. /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]