FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

D-J

Forumium maestatis
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

firgoriferi mu sme ndjell asicik

e kam si dhome me kater mure

me shum e mbaj te heqme nga priza se me harxho korent kot /pf/images/graemlins/laugh.gif

po pse po shkru dicku ktu?

sepse kam ble lavatrice /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :rockband:

paraja me mend qe kam harxhu noiher sikur paskam lind prap se ngela rrugeve neper londreta dhe carcafet sec me kan marre nje ngjyre si bezh po do ti hedh do blej te tjera /pf/images/graemlins/blush.gif

sa te mbledh ca para qe te blej dhe nje tumble dryer pastaj hajd te flisni me dickun juve /pf/images/graemlins/laugh.gif

treshi

Primus registratum

ika te ha un tashi ... :goofy:
tarako7.JPG

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb]
Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb] Mora vesh qe me nje gote u bere tape...
Thua t'a kishe nga dashuria dhe malli qe te dogji per ne? :idea: :goofy: [/qb]
.... :lol: mund t'a pranoj ,vetem nqs beson se ju ben te ndiheni mire.. /pf/images/graemlins/tongue.gif Por ,sidoqofte e shuajtem mbreme ,me nje super akulore tek Piazza /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ke?
Dashurine apo etjen? :tipsy:

ODISEA

Primus registratum

Kaq kollaj e shuankerke dashurine ti??? :eek:
Nje gote me eks, dhe gjithshka behet ex-...dashuri??? :eek: :tipsy:
By the way, mora vesh se ke njel thate...
Tani do pihesh vetem :tipsy: :lol: /pf/images/graemlins/wink.gif :wave:

:tipsy: mos i ngatarro gjerat ,behej fjale per "dashuri te pamundura"...ne distance :smash: Me nxjerr si rob me probleme /pf/images/graemlins/laugh.gif ,sikur ta kam fajin une qe te iku frigoriferi per l*sh ty... :goofy:
Edhe yllit time ja mbushim goten prap ne.. /pf/images/graemlins/laugh.gif he u mor vesh thua qe s'kam ngel dhe aq thate..?? /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nuk thone kot -"c'te ben shoqeria ,s'ta ben as perendia"....

ODISEA

Primus registratum

Normal, perendine s'e ze avioni /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/wink.gif
Solidare me dhimbjen tende dhe entuziaste ne pritje te :wub:
:wave:

BISOU

Primus registratum

a ka gjo me pertyp a kaperdi a lengezu a ku ta di une se cfare mbani aty ke frigi juaj se kam pak kohe pa e kontrollu...

me ka shkuar mendja per nje nga ato specialitet e aragrunit qe mi ben aq mire e pale sa bukur i prezanton Talent Classic fare e kam si shpirt :wub:

edhe nje kofsje O-je dua une se ngordha /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss: :wub:

ODISEA

Primus registratum

Bisou, kofsje O-je s'ka, por po deshe noi specialitet, merr taxi-n ne ec se per menu kemi ONGLET AUX ECHALOTTES :goofy:

BISOU

Primus registratum

aloooo... guzhina... vertete e keni juve /pf/images/graemlins/laugh.gif mos me bej se erdha une...
po meqe qenka alla frenga a e nisim tek ai e-mail qe ju cova sot??

ODISEA

Primus registratum

Aha, mbreme kishim plane /pf/images/graemlins/tongue.gif
Sot ne menu ka supe me pule, patate, karrota, kunguj, fidhe(angel hair), majdanoz dhe veze alla ARAGORN /pf/images/graemlins/wink.gif

ladouce2005

Primus registratum

pjesen time mos e fut ne frigorifer te lutem, se s'dua t'ja heqi shijen mikrovala kur ta ringroh /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

BISOU

Primus registratum

posi... sot e gjete ti qe kam plane une... obobobob apo nuk po me hyn zilia qe nga e shkruara pale ti provosh prej veurteti /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

love you :wub:

BISOU

Primus registratum

me Amy-n per darke meqe kisha ditlindjen :goofy:

ca po ha baby O-ja tani :wub: ???

ladouce2005

Primus registratum

supen qe gatoi babi vet :wub:
t'a shendoshim dhe pak e t'a hame bashke :devil:

ODISEA

Primus registratum

Per ty s'ka gjo se m'shave frigoriferin /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

shark_01.jpg
/pf/images/graemlins/frown.gif po ti qenke kriminel fare... :cry: Nuk e kisha me te keq.. :tipsy:
He se e di une ,qe nuk me le Bisou pa gje.. :devil: