FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

I love new york

Primus registratum
Re: FRIGORIFERI, KY NDJELLES I MADH !!!

ke duhet te gatuaje Tedi ate qe po e mban arragosten :devil: apo arragosten vete /pf/images/graemlins/tongue.gif

Tedi kujdes mos djegesh duart :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Helena ,a thua te ngaterrohet Tedi .Ka ca kohe qe shume i pavemendshem ka qene.. /pf/images/graemlins/tongue.gif
ups .Kam frike se po me qelbet ne dore.. :confused:

ODISEA

Primus registratum

Une po te isha si ajo kafsheza qe ke ne duar, do te te kisha pickuar tani :devil: :lol:
Moira, just kidding /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte nga ajo lloj kafshe ,qe vetem njera e ka receten... :tipsy:
:devil: shume gje e veshtire duhet te jete ne gatim... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,e shkreta ajo qe i ka ra ne pjese.. :lol:

ODISEA

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte nga ajo lloj kafshe ,qe vetem njera e ka receten... :tipsy:
:devil: shume gje e veshtire duhet te jete ne gatim... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,e shkreta ajo qe i ka ra ne pjese.. :lol: [/qb]
Moire, na sqaro i cik...
Mjere ajo qe me ka, apo i kam rene ne pjese :confused: :goofy:

ODISEA

Primus registratum

Ups, prit kur t'i turren hallit te tera tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

ladouce2005

Primus registratum

:lol: ka halle-halle kjo dynja, halli-hallit nuk i ngja. s'ka pune njeri me hallin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

TEDI

Valoris scriptorum

[qb] /pf/images/graemlins/laugh.gif Eshte nga ajo lloj kafshe ,qe vetem njera e ka receten... :tipsy:
:devil: shume gje e veshtire duhet te jete ne gatim... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,e shkreta ajo qe i ka ra ne pjese.. :lol: [/qb]
MOire ajo lloj kafshe quhet Astiche . BOhet e Papame n Zgare Furre dhe BOhen Spaghetti t papam me ato .

Fillimisht postuar nga ARAGORN:
[qb]
....shume gje e veshtire duhet te jete ne gatim... /pf/images/graemlins/tongue.gif ,e shkreta ajo qe i ka ra ne pjese.. :lol: [/qb]
Moire, na sqaro i cik...
Mjere ajo qe me ka, apo i kam rene ne pjese :confused: :goofy: [/qb]
Ah ,erdha me vonese ,n'a e dha pergjigjen Tedi... /pf/images/graemlins/laugh.gif Tani u bere hall i zgjidhshem per te gjithe... :goofy:

ODISEA

Primus registratum

Moira, une s'kam qene asnjehere i komplikueshem...
Gjithmone i thjeshte /pf/images/graemlins/tongue.gif

:confused: Nuk e di nga keto 2 spotet e fundit ke te marr per baze .. :idea: reklamen apo antireklamen .. /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

ODISEA

Primus registratum

Dardha e ka bishtin prapa...
Dita e mire duket qe ne mengjes...
:lol: :lol: :lol:

ODISEA

Primus registratum

Po populli kete muhabet ka patur... te bente lesh dynjane /pf/images/graemlins/tongue.gif

ODISEA

Primus registratum

Me qe raa fjala, une po gatuaj nje supe alla grekce me mish vici, patate, karrota dhe qepe... :cool:
Ku e doni, ne pjate apo ne tas :goofy: