Re: fotografi
Nomad jam plotsisht e bindur qe syte e tu e gjejne vete zotsine/Pa-zotesine,bukurine, shemtine,kotsine,vecorine e tc te nje fotoje.
Nese ke deshire shkembim mendimesh e gustosh, athere do thoshja kte drejtim nxit... /pf/images/graemlins/smile.gif
Del n duel tesh /pf/images/graemlins/devil.gif
Also, ajo gjyshja (nga denna) ne syte e mij, eshte nje thesar pervojash dhe emocionesh, po te ishte ajo tani ktu afer mejet, do t`a pyesja:- gjyshe si shume kritik e ke shikimin, ku e ke mendjen? plus qe dukesh shume e sigurte n vetvehte moj gjyshe, ti je kaq plak, kush ta jep kte ndienj? shkopi aaa?
Foton e arunit s jam tuj e komentu, se te dy duken sikur po enderrojne, n` fakt ai enderron e ajo po pret qe endrrimi i tij te bahet realität.
Prap denna, ne kte rast me duket, sikur ajo tashme sheh diellin dhe nga poshte reve, eshte e bindur qe ai eshte ktu dhe kur eshte vrejtur, si dhe fuqine e tij dhe ne dite te veshtira-te vrejtura.
Perseri denna, gjurmet e pasionshme qe le pas dielli, plus notat e errta te mistershme...(dmth...per zbulime te reja)
Masanej vjen fotoja e Sophia, e cila thote se ja kam ba une, per ideal s`do kisha asigja kundra, por ca me ba, t ka ba prind e tu- dear Sophia, atyne dija per nder.
Une vec e kam pre pak anash, e kte me nje gershan shume dellikate.
S`po e komentoj kte foto, ma mir /pf/images/graemlins/wink.gif
Kaq kisha! /pf/images/graemlins/grin.gif