Fotografi spontane

Hellena

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

Odea te kujtohet kjo ?

Toronto.jpg

shine*

Primus registratum

Dy pershendetje nga vizitori i rradhes:

"Because he liked staring at it" - V.M

62dyer8.jpg

642zakp.jpg

ps. cilsi e reduktuar

Erind

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: mAsTeRmInD</div><div class="ubbcode-body">These hills have trees...

523269826_da399978a7_o.jpg
</div></div>

Ton, shume shume nice. Bravo da vero. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
i ke marr gje objektiv tjeter makines?

Qerratai

Primus registratum

ErSo, asnje objektiv shtese tek ajo foto! Aparatit tim mund ti shtohen vetem lente per wide, tele ose Macro, kshq ajo foto eshte bere me aparatin siç eshte vete. Eshte HDR ama, dmth kombinimi i 3 pamjeve te njejta, por me ekspozime te ndryshme.

Ja nje foto qe bera sot me lenten Macro qe kam blere (Raynox MSN-202)

817694599_ad9fedace0_o.jpg

abs

nuk e di...

Tonce me zuri syni n shpejtsi e siper fotot e tua te fundit, kompliment, me nje Botschaft /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Erind

Forumium maestatis

Ton, ajo qe me pelqen eshte se ke shume prospektiv ne foto dhe eshte gje shume e mire. Keto fotot i ke shume te pa para.
Kesaj times duhet ti marr patjeter nje objektiv tjeter dhe ndonje lente, po ketej eshte keq per material. Kur te vij andej do shikoj per ca aksesor dhe do i harxhoj ca leke.

Mendo ca foto mbi njerez ose ne levizje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Qerratai

Primus registratum

ErS, hape dhe ti nje faqe ne Flickr... siç kam bere une ( Faqja ime )

Po pres te vij ne Shqiperi per te bere me shume foto njerezish /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Flm per ate qe the! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Ja dhe nje tjeter qe nuk mbaj mend ne e kam vene apo jo:

729840085_1b11e38727_o.jpg

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

j'adoooore...edhe une e pashe mbreme Henen, po jo kaq afer sa e ke pare ti...Bravo Ton... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/thumbsup.gif

personazh

Valoris scriptorum

mgjth s'jom rob kishe ta kam thon sa qejf e kam ket me kishen e pizes. e shet? sa? e du me kornize prej briri rinoceronti!

Qerratai

Primus registratum

Nazho, foton ta jap une por kornizen blije vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

PS: Foton me permasa urrigjinale thom, qe ta stamposh aq te madhe sa te kesh ti qejf.

Qerratai

Primus registratum

941889901_1d73d61738.jpg

Mbani radhën për të dalë në fotografi moj luleni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Dmth te pelqeu fotoja Drino ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

U be ca kohe qe ti nuk ke vene me... na sill ndonje qe nuk e ke ne Flickr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: ♥</div><div class="ubbcode-body">
941889901_1d73d61738.jpg

Mbani radhën për të dalë në fotografi moj luleni /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

I pashe te gjitha fotot e reja.Shume shume te bukura!!! Mendova se do nxirrje nje fushe te tere me luledielli,po edhe kjo ka dale yv...zemrush /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif