Fotografi spontane

ALTIN

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

ABCD0006-5.jpg

Tashe po i bej foto zogut te zi kur me del autobuzi perpara /pf/images/graemlins/mad.gif
ABCD0004-8.jpg

ABCD0001-6.jpg

shine*

Primus registratum

E tani pertoja ti beja resize asaj siper.

"A do vish sivjet ne plazh, a do vish ne plazh ne plazh"
2vmskdk.jpg

shine*

Primus registratum

Sporadic pattern!
33nb21d.jpg

ps1. te gjitha fotot vetem u jane zvogeluar permasat, jo nderhyrje te tjera ne photoshop.
ps2. e boll per sot se u lodha, here tjeter...

Odea

Primus registratum

Shine, fantastike fotot lal. Hajde tashi, mos u bo dembele, hudhi ca te tjera se na knoqe /pf/images/graemlins/smile.gif

shine*

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif ok dakort po i hedh dhe nja dy te mbasdites, sot, ishte dite shume e bukur.

3yn58c8.jpg

shine*

Primus registratum

Levizin shpejt keto shoqet tona eshte e veshtire ti kapesh, dmth si foto eshte per ibret po s'e kam fajin une. /pf/images/graemlins/shrug.gif

4bs5rh2.jpg

shine*

Primus registratum

2z4012q.jpg

Ketu te merr malli per gjurme njerzish!
4hbihl3.jpg

ps. E vetmja gje qe nuk eshte origjinale tek ngjyrat eshte ndricimi/bardhesia paksa i tepert te trupit te pulbardhave kur u bien rrezet e diellit.

Odea

Primus registratum

Shife, eshte per ibret thote. Me duket do me i bo lavderime vetes kshu reverse psychology se bo mu sa perfekte o fotoja. Shine, shume, shume bukur. Duhet te kesh kamera te mire se une me ate timen e kam per asgje tashme, ka ik per lesh kur i thojne lol. Ca lloj kamera ke? Hajde..bo icik reklame lol

Shine, vendos ca foto te tjera po spertove se me verte me knaqe. Btw, ku eshte ky vendi qe ke marre fotot?

shine*

Primus registratum

Lol, jo ne fakt ajo foto vertet qe nuk ka kompozim te mire, si shume e prere /pf/images/graemlins/laugh.gif, nejse mendimi im, mund te kapej dhe me bukur.

Kamera eshte profesionale digitale. SLR Nikon D50, po lentja nuk eshte e mire marke/madhesi/cilesi, duhet te ble nje me cilesore...gjithashtu kualiteti e fotos eshte e reduktuar ne 40%.

Vendi eshte diku ne brigjet perendimore te Florides.

Nuk e kam aparatin dhe as karten ketu per momentin qe te hedh te tjera, nje dite tjeter /pf/images/graemlins/smile.gif.

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif /pf/images/graemlins/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

e pava ket /pf/images/graemlins/laugh.gif

po imagjinoja ndjesine e gishtave kur e prek... dua gattino /pf/images/graemlins/cry.gif

Odea

Primus registratum

Do gattino ti? Po deshe shokut tim i pjell macja cdo 6 muj, o bo furnizusi i shoqerise sone me mace, kshu qe, kur te dush me thuj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Master, shume cute macja lal. Vallai, une e kam thene edhe me perpara kete por perzotin nuk genjej kur them qe me verte me cavi prapanicen kjo e vendosura e fotove. Po se mora vesh qe se mora vesh e marrte e mira. Do mi vendosi ndonjeri fotot mu se deri sa ta marr vesh se si me i venos une, ka hum puna lol

Qerratai

Primus registratum

Odea, fillimisht duhet ti besh fotot upload diku. (www.tinypic.com eshte nr 1). Sapo ta kesh bere upload, do te te azhornohet faqja e website dhe do te te jape linkun e fotos. Me te patur linkun e fotos, hap faqen e temes se ketushme dhe pastaj vendose mes kodit [imazh]link[/imazh]. Kaq!

422073627_acc46952a6_o.jpg

Here comes the sun...

bebi

Primus registratum

pjesen tjeter e preva, se asht shume tronditese per tu pa nga ata me zemer te dobet /pf/images/graemlins/tongue.gif po ket pozen e futbollistos, gjynah me e humb /pf/images/graemlins/cooli.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

bebi

Primus registratum

administrata, shikojeni pak, se nuk attachen fotot, as ketu e as tek albumi fotografik.

un' s'po vendosja as veten, c'ne q1 u blloku kshtu /pf/images/graemlins/tipsy.gif

shine, he mi ti paske kalu ktej pa ba za eee /pf/images/graemlins/tonguee.gif