Fotografi spontane

orchidee

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

wow, Ersi /pf/images/graemlins/smile.gif paskemi bere te njetat foto /pf/images/graemlins/laugh.gif ne galleri nuk u futa se ishte radha 3 km /pf/images/graemlins/shrug.gif

Erind

Forumium maestatis

Ka hilen e vet dhe ajo /pf/images/graemlins/laugh.gif , duhet te shkoje nga ora 18 dhe nuk gjeje rradhe /pf/images/graemlins/wink.gif

peson

Primus registratum

PUGDAWELCOME-vi-1.gif

cacol

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Po Toncen se pe te ngurosur gjekundi ne keto Muzeume? /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Do duhej nje sasi e paimagjinueshme mermeri per te riprodhuar ca organe te caktuara te Tonces /pf/images/graemlins/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

bejbi jane me pagese /pf/images/graemlins/laugh.gif

klik me tastin e djathte te mausit mbi nje foto qe do te sjellesh ketu dhe shko tek property. aty kopjo gjithe ate pjesen qe fillon me http//...

pastaj ate likun qe kopjove, e sjell ketu, brenda ketyre kodeve shmb: [imazh]http://www.pippo.it/pamje[/imazh]

Diddy19

Su@mi

Shume spontane kjo fotoja ketu.

ErSi, kshu si e shpjegon ti i bie qe kjo vajza te gjeje foto ne internet dhe ti vere ketu.Po flasim per foto spontane; ne 90 % te rasteve i kemi te shpetuara ne pc dhe ato s'kane URL.Shpjegoji si behet upload!

^^MIA^^

Forumium maestatis

Ajo e grilave duhet te jete ne Dhermi te Havana kam pershtypjen /pf/images/graemlins/smile.gif

Dani83

Primus registratum

-&lt;- ELBASAN -&gt;-
(Qendra sportive 'Ajek')
elbasanf014ny7.jpg

-&lt;- ELBASAN -&gt;-
elbasan287ip2.jpg

-&lt;- ELBASAN -&gt;-
(Kostandin Kristoforidhi)
elbasan291sh8.jpg

^^MIA^^

Forumium maestatis

(fshire me kerkese te postuesit)

Kendi im i mengjesit.. /pf/images/graemlins/wub.gif

TranofiljA

Primus registratum

e paske prish murin....me ca i ke ra? te kam thene 100 me kujdes kur i leviz karriget /pf/images/graemlins/tonguee.gif ahhahaah

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam shume e pakujdesshme kur leviz karrigen ,eshte e vertete /pf/images/graemlins/laugh.gif