Fotografi spontane

Princesha

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ky asht jim-bo, shkurt xhimi /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: mos thoni se jam fotografuse kafshesh e shpendsh, se ksaj radhe ju kam pru edhe njerez /pf/images/graemlins/laugh.gif

EasyRidingJimboo.jpg

[/ QUOTE ]

blue je ti ktu?

bebi

Primus registratum

jo jo, s'jam e aft' me fotografu vedin prej aq lerg /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

tesh e keni marre vesh se fotot spontane i baj me cel... /pf/images/graemlins/laugh.gif

sonte...

(a ban me dedikim?)

per Odea

Image057.jpg

bebi

Primus registratum

Odea, kshtu kualitetit e kalibrit (foto q1 baj kur shkoj me ble buken dmth /pf/images/graemlins/laugh.gif ) t'bi sa t'dush ti.

Kjo asht anija e pare angleze q1 ka shkele ktu 200 e sa vjet ma pare...
Tesh asht restorant /pf/images/graemlins/smile.gif

Image067.jpg

tesh vec numrin e shpis m'ka met me vu /pf/images/graemlins/grin.gif

ps: Grizhel mos ban pacamur ti /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

Kjo per Grizhlen...

Kjo foto (si pothujse tana) asht sh e turbullt, por kjo m'pelqen kshtu, m'jep shijen e Turner... disi.

Image042.jpg

ana karenina

Primus registratum

Kur duket sexy dhe shatervani i Taivanit... /pf/images/graemlins/eek.gif

Drino une dua te bej nje kalendar, kam besim tek ty /pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

E di se nuk e ke keq geshtenje. Si e ke menjen me e bo ti se une nuk ia kam idene nga te ia nis. Si thu, te collaborate bashke ne te dyja se kam kohe qe mendoj te bej nje edhe une por nuk di nga te ia nis. Drino, fotot po ti leme ty meqe je profesionist /pf/images/graemlins/laugh.gif

bebi

Primus registratum

per pishmo /pf/images/graemlins/laugh.gif
ka fillu me pozu fill shoqja, sa i nxora celin /pf/images/graemlins/lol.gif
Image010.jpg

Ps: Odea thnx. check mail /pf/images/graemlins/kiss.gif

bebi

Primus registratum

ktu asht "njeni", po s'ka dal' aq i bukur sa asht. edhe pse me camera, prap fotoja ja ban me hile /pf/images/graemlins/wub.gif

fotoja s'ka asnji trajtim n'fotoshop. as kontrast, as ngjyra, as drite...

vjeshte.jpg

GRiZhLa

Primus registratum

Kjo pamja vjeshtore paska ngjyra me u habit...
Asnji trajtim ~ kontrast ngjyrash~ mundesisht ja ka ba lamja e fotos me hile? waw! (sidomos petalet e lules - fantastike)

Blue,me at imazhin e turbullt te plazhit na fute n'kujtime moj t'marte e mira /pf/images/graemlins/smile.gif

/pf/images/graemlins/kiss.gif

yll!

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
E di se nuk e ke keq geshtenje. Si e ke menjen me e bo ti se une nuk ia kam idene nga te ia nis. Si thu, te collaborate bashke ne te dyja se kam kohe qe mendoj te bej nje edhe une por nuk di nga te ia nis. Drino, fotot po ti leme ty meqe je profesionist /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Nuk di, por po qe se Drini arrin te mos cenoje imazhin tim sexy nga imazhi jot sexy, pse jo? /pf/images/graemlins/laugh.gif

DriniS

Ecejak

Nje mix do dilte mire /pf/images/graemlins/smile.gif vetem se duhet marre part-time edhe nje person qe merret me kozmetiken, nese njihni ndonje, merreni. Duhet zgjedhur dhe nje koleksion me rrobat qe do vishni.

ana karenina

Primus registratum

/pf/images/graemlins/rolleyes.gif

Nuk besoj se do kemi nevoje per rroba, me sa di une neper kalendare dilet foto xhveshur /pf/images/graemlins/devil.gif

PS: Drini po benim shaka ne /pf/images/graemlins/cooli.gif