Fotografi spontane

personazh

Valoris scriptorum
Re: Fotografi spontane

2005_0506Image0013.jpg

pas Drilonit, rruges duke u kthyer, diku ne hyrje te Petreles gjeta shkembin e Prometeut te lidhur. me berei pershtypje qamet.

Darien

Primus registratum

Tani u kujtova unë të vë një foto nga dimri :rolleyes:

03632_iceskating.jpg

Kush e mban mend shatërvanin që kam këtu afër punës? Në dimër kthehet në pistë akulli. Tani është prapë shatërvan.

Darien

Primus registratum

03556_teddy_bears.jpg

Me këtë foto po bëjmë një konkurs për diçiturën. Kush na jep idenë më të mirë?

teab

Primus registratum

Hajduto, kur paske qene ne Drilon? :kiss: Cma ke bere zili me ato fotot..po vdes me ik icik ket vere...ke foto te tjera? :wave:

personazh

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Darien:
[qb]
03556_teddy_bears.jpg

Me këtë foto po bëjmë një konkurs për diçiturën. Kush na jep idenë më të mirë? [/qb]
nr kembes 2002 nuk eshte pengese me kap dashnore /pf/images/graemlins/tongue.gif

para ca ditesh kam qene ne Drilon. foto kaq bera me thene te drejten. isha içik si i hutum, me men'je te haperdame.

teab

Primus registratum

ooo sa zili te kam...Une kam gati 3 vjet pa shkuar. Fotot ishin shume te lezetcme. :thumbsup:

personazh

Valoris scriptorum

pranvera e ben akoma me te bukur ate vend. ndoshta eshte periudha me e mire per ta vizituar. kam qene edhe ne vjeshte para nje viti, me pelqeu, po jo sa ksaj rradhe. pastaj edhe po e rregullojne, se po benin punime.

teab

Primus registratum

Eshte qyteti im i lindjes, dhe kam shume nostalgji per te. Muaji me i mire per te vizituar eshte Korriku...mmm me ka marre malli per paraditet ne plazh, dhe per shetitjet e mbasdites buze liqenit...home sweet home.. :wub:

durrsaku

Forumium maestatis

Po pija nje kafe diku aty afer kulles shtremse te qytetit tim(Pisa). Shikoni me kujdes pemen qe ka shku per inerci :lol:
Torra.jpg

personazh

Valoris scriptorum

do jete rripi tokes aty lako qe i ço shtremet gjonat. ngul nai hu neser, e shife mas nja dy javesh mos ka ik dhe ai shtremet /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

ndersa kjo eshte ura me e larte ne shqiperi (rruges per ne pogradec) por qe emri tani nuk me kujtohet gjalle ne bote. i kujtohet ndonjerit?

p21113035ew.jpg

Eni_883

Primus registratum

Fillimisht postuar nga MonSooN:
[qb] ndersa kjo eshte ura me e larte ne shqiperi (rruges per ne pogradec) por qe emri tani nuk me kujtohet gjalle ne bote. i kujtohet ndonjerit?

p21113035ew.jpg
[/qb]
Kjo quhet ura e Bushtries (go figure) sepse ashtu quhet fshati aty afer (go figure again). /pf/images/graemlins/smile.gif