Fotografi spontane

Darien

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

Tani e vura re që paskam harruar të vë foto nga Tirana. E pafalshme... hë mos se e falshme është, unë ia fala vetes, ma falni edhe ju.

1824_tirana.jpg

Kjo ndërtesa është përballë piramidës (në anën e djathtë të bulevardit kur je duke shkuar për tek Politeknikumi).

1820_tirana.jpg

Besoj se e dini vetë nga ku e kam nxjerrë këtë.

true confidental

Forumium maestatis

Duhet te jene tek plazhi poshte ke "NimFa" :rolleyes:
mgjth duhet konfirmimi i atij qe i ka shkrepur, bregdeti eshte plot me vende te tilla

Darien

Primus registratum

Po, poshtë te plazhi janë. Unë isha në cepin jugor të plazhit, atje ku kalonin njerëzit për të dalë poshtë para se të bëhej hoteli/parkingu. Hoteli është nga ana tjetër e plazhit. Nimfa më dukes se i thonin, po s'e fiksova në kujtesë.

Do vija nja dy të tjera, po si shumë më janë bërë te kjo faqe. Po pres deri nesër.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Darien

Primus registratum

flm Blendi@ /pf/images/graemlins/smile.gif

Përdor Canon Powershot G3; 4 megapixel me një lente 4x. Në foton e mësipërme mund të kem patur edhe 1.75x TC, nuk më kujtohet.

Shënim:
TC = teleconverter, lejon aparatin të afrojë/zmadhojë më shumë
WC = wide conerter, zgjeron fushën e shikimit

Darien

Primus registratum

Kjo fotografia më pëlqen sepse munda të kap edhe mjaltin, edhe bletët duke punuar te hojet, edhe një bletë në fluturim, gati për të ndaluar.

2231_bees_honeycomb.jpg

Këtë bletën tjetër e kapa me kokën futur në lule dhe këmbët ngarkuar me polen.

2259_hard_at_work.jpg

Shqiptarja

Primus registratum

Darien...
Je mjeshter i vertete per nxjerrje fotosh!
Te lumte!

Shqiptarja
:thumbsup:

P.S. Me tregoni se si mund te vendos edhe une ca foto ketu?
Ne fakt, nuk e di nese duhet perdorur butoni "pamje" apo..?!

Darien

Primus registratum

falemnderit gjilpëra dhe Shqiptarja

Shqiptarja,

Hapi i parë është që ta vendosësh foton diku në internet. Po nuk pate ndonjë vend që e përdor gjithmonë, mund të përdorësh albumet e ndryshme, si për shembull http://www.shqiperia.com/foto/galeria/.

Pasi ta kesh vendosur foton në internet, mëso adresën e saktë. Sigurohu që kur shkon tek ajo adresë është e mundur ta shohësh foton. Për shembull, tek adresa http://s92056464.onlinehome.us/px/2374_lone_tree.jpg shoh një një pemë nga afër dhe qiellin me re në sfond.

Në hapin e tretë na e tregon foton këtu. Shtyp butonin Pamje dhe shkruaj adresën e saktë. Në mesazhin tënd do shikosh IMG në kllapa katrore, pastaj adresën, pastaj /IMG në kllapa katrore. Kaq ishte.
/pf/images/graemlins/smile.gif

Shqiptarja

Primus registratum

Falemnderit shume Darien!

Do te mundohem edhe une te postoj ca foto te miat ketu!

:thumbsup: :wave:

Shqiptarja

Primus registratum

Po e filloj postimin tim me nje foto qe tregon bukurine femerore:

fashion02.jpg

Meqenese une nuk e kam bere kete foto...!

Artemis

Primus registratum

ja kjo eshte e imja- nje nga me spontanet /pf/images/graemlins/laugh.gif ...
impresja

erdha-edhe-une

Primus registratum

...artemis me duhet te te jap nje kompliment edhe pse jam shume doreshtrenguar ne kete drejtim.
jeni persone me nje imaxhinat te bujshme dhe shume simpatike!
Ps:me imponove te te pyes pasi ti nuk e ke bere at foton e asaj vajze mos do te thot rastesisht se ti je ajo???!

Artemis

Primus registratum

erdha-edhe-une... te faleminderoj per komplimentin /pf/images/graemlins/wink.gif / por nuk e kuptoj per cilen vajze ne foto e ke fjalen pasi une kam postuar vetem tre foto ne natyre... pak me lart ka postuar shqiptarja... ndaj pa problem ia percjell asaj komplimentin tend!
thnx anyway /pf/images/graemlins/laugh.gif