Fotografi spontane

usta_Qima

Primus registratum
Re: Fotografi spontane

sulm.jpg

Kuqalashja

Primus registratum

love the first and the last one. Ku jane bere Usta?

Drini, sa shpejt e nderron menjen ne ti /pf/images/graemlins/wink.gifJe mesu duke me pa me geta te zeza, s'ke faj jo /pf/images/graemlins/tongue.gif

usta_Qima

Primus registratum

kjo foto e fundit eshte bere ne Venezia kurse te tjerat ne nje qyteze bregdetare ku jetoj une komplet nga ana e kundert e Venezias.
venezia.jpg

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jensen:
[qb] M.q.se u nis muhabet shalesh ky muhabeti...le te perfundoje i tille.

Kamera perdorur per foton me poshte eshte digital Kodak e 90's se hershme, dhe ndaj cilesia eshte berrnut. Gjithashtu, prerja e atyre qe kam ne krah, has made the quality worse.

OplCommandServlet.jpg
[/qb]
Janna, te vjen keq ti marr icik ato komet e tua per i xhiro dhe ti kthej prape? Sa ta provoj i here ca do te thote me pas kom te bukura... :cry:

Darieno, urime lal per fotot, very nice. Mgjth, do doja te shihja gjera me te zakonshme, jo foto piktoreske. Kap nonjonin nga afer, si ate plaken. E kishe qa vallai ate me ate plaken...
Edhe insane i jap te njejtin keshille...dume me i pa gjonat nga afer ne ere se sna punojne syte per nga larg... :eek:

Odea :wave:

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga usta_Qima:
[qb]
det1.jpg
[/qb]
Wow, is this heaven? Se nqs eshte, erdha me vrap... :idea:

Usta, shume shume bukur fotot lal. Si ia ke arritur qe te kapesh ngjyren e qiellit kaq bukur dhe ta lesh pa ngjyra fare detin?

Odea

usta_Qima

Primus registratum

Odea un vetem sa shkrepa aparatin.
ishte paradite nentori dhe deti e qielli kishin nje drite te vecant.

Djep

Forumium maestatis

Kjo me duket tema me e pershtatshme per ta vendosur kete foto.

Peshendes te gjithe anetaret e forumit, dhe ne vecanti ata qe ndjejne mall sonte.

Ca-pika-shiu.jpg

Dua

Primus registratum

Usta, shume shume bukur fotot lal. Si ia ke arritur qe te kapesh ngjyren e qiellit kaq bukur dhe ta lesh pa ngjyra fare detin?

Odea, po mundohem te pergjigjem ne vend te Usta-s, edhe pse nuk e kam idene se cka ka perdoruar Usta-i. Shihet qarte se dita ka qene e paster, me diell, Usta-i nuk ka drejtuar kameren nga dielli (gje e mencur kjo), ka evituar drejtperdrejt diellin, edhe pse reflektimi i rrezeve nuk ka mundur te evitohet ne valet e detit. Une mendoj se reflektimi i forte e rrezeve te diellit i ka dhene detit ate ngjyre qe po e shihni, derisa qielli ka dale ashtu si ka qene, i paster si loti. Te kishte drejtuar Usta-i kameren nga dielli do kishte dale komplet fotografi tjeter, ma merr mendja. He, si thoni, ia qellova hic?

Usta, na trego tash ti versionin tend origjinal. /pf/images/graemlins/smile.gif

D.

xixa

Primus registratum

O Duaaaaa, ke nevoje per model fotografimesh he?
NQS po jam e gatshme e!

Pershendetje

blabla

Primus registratum

Kjo me duket tema me e pershtatshme per ta vendosur kete foto.

Peshendes te gjithe anetaret e forumit, dhe ne vecanti ata qe ndjejne mall sonte.
Djepo, per kok time qe I printed and framed the "Malli" picture. Sa mir qe dukesh me black frame... :cry: :cry: :cry:

Kuqalashja

Primus registratum

Oh, mushy, mushy...such softies... :cool:

Blendo, te pallatet Agimi eshte ajo me Morrisonin? E bukur! :thumbsup:

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] Morrison
tirana.JPG
[/qb]
Hahaha...ca kontrasti. Nona qeka me nerva me sa shof...iu lodhen duret tu majt ato dreq shishe te mdhoja me uje...Shume keq, kush do behet kavalier dhe ti hudhet ne shpetim nones? Une po filloj e para /pf/images/graemlins/laugh.gif

Dua, thank you so much lal. Do e kem parasysh kur te bej foto here tjeter edhe pse zakonisht ate kam bere gjithmone, te evitoj diellin se me prish filmin me kane thene. Se une akoma jam me babaqemon lol

Djepo, shume, shume i bukur kombinimi i vargjeve me foton. Good job :thumbsup:

Na vendosni ca foto te tjera plzzzzz..I love them all :wub:

Odea :wave:

blendiys

Primus registratum

Qenia e perflakur
picserver.jpeg

Mesa duket jo vetem femijet perjetojne ndeshkimet prinderore
Gjeni kopien!!
picserver.jpeg

Cifti i AF-se,karakterizuar nga papagejte.
Suksese /pf/images/graemlins/laugh.gif