Qelia E Burgut Ne Greqi Ku U Gjet I Vdekur Shqiptari Ilia Kareli . Letra E Shqiptarit Te Rrahur Per Vdekje Ne Burgun Grek . Eshte Gjetur Me Gjak Ne Qeline E Tij Dhe Eshte Botuar Sot Ne Mediat Greke . Ja Cfare Shkruan : " Po Më Mbani Kot Në Burg Për Kaq Kohë . Nuk Kam Vrarë Njeri Dhe Jam Dënuar Vite Të Tëra Vetëm Për Disa Vjedhje . Pse Nuk Më Latë Të Shkoj Në Shtëpi Dhe Ta Gjej Të Gjallë Nënën Time ? Pse Nuk Më Latë Të Bëj Dhe Unë Një Familje ? Jam Në Burg Që Në Vitin 1997 Dhe Ju Nuk Jeni Ngopur Me Vitet E Mia Të Burgut . Kam Shlyer Burgimet E PërJetshme Dhe 4 Vite Me Punë Të Detyrueshme . Me Gabimin Që Kam Bërë Nuk Meritoja Kaq Vite Në Burg Dhe Ju Po Vazhdoni Të Më Mbani . Jam I Detyruar Të Marr Dhe Unë Jetën E Njërit Prej Jush . Përse Më Morët Gjithë Jetën, Përse, Përse….Përse ? " Nese Nje Grek Do Ishte Vrare Ne Burgjet Shqiptare, Do Ishte Bere Nami . Shteti Grek Do Cohej Ne Kembe . Nderkohe Qe Shteti Yne Hesht . Ju Ftoj Te Gjitheve Ta Shperndani Sa Me Shume Kete Postim, Kete Leter Qe Pikon Gjak