Foto nga Kishat katolike ne trojet shqiptare

Foto nga Kishat katolike ne trojet shqiptare

Katedralja ose Kisha e Madhe në Shkodër

kishaemadheshkodermq1.jpg

OROSHI

Primus registratum
Re: Foto nga Kishat katolike ne trojet shqiptare

Bunkeret,sic e dime te gjith,jane produkt komunist,edhe nja 50 vjet do ti kemi gjithmone anash mbrapa o para!
Kishat katolike ne Shqiperi jane te stilit roman,tjeter pune se nuk jane aq madheshtore sa ato ne Itali.

Po te kesh lexuar te madhin Aristidh Kola,ai te sqaron me mire se cfar i lidh bizantinet me orientalet.

MLK

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: OROSHI</div><div class="ubbcode-body">Kishat katolike ne trojet shqiptare,MLK,nuk e kane pas ndikimin/stilin ghotik,por ate roman.Ne vendet perendimore,si france belgjike ne krye te cdo kishe te stilit ghotik,gjendet gjithashtu edhe gjeli/kokoshi i "famshem" francez! </div></div>

Oroshi te bije rasti ti lexosh keto qe shkrun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Jo per gjo po stili baroque ka lindur ne Rome /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

notorious

Primus registratum

boooo Orosh s'kuptoj... ç'lidhje kan Kishat Italiane me ato Shqiptare ti e din

spo flas per madheshtin

un skam ke t'lexoj sepse mi shikon syu... si ato Kishat e vjetra ne Shqiperi po ashtu dhe kto ne Itali

persa i perket bunkerave para mbrapa apo anash... ska lidhje Komunizmi

per faktin qe te gjith kushdo qe ka bler nje truall gjon e par qe kan bo, pastrim territori perfshi dhe bunkerat...