Forumet e njohjeve virtuale.

scadarsko

Locus omnem
Po e beri njeri me mend me tradhetu spyet per internet. Po puna eshte se teknologjia te ben skllav te botes se saj.
normale ....ja prsh :po dialogojme mes ne dyve tani?thjesht njerezore pa interes nuk njihemi por po ndihemi mire mes komunikimit,sipas tjereve eshte dicka e keqe?ja une ketu afer kam shoqe timen ajo po lexon dicka ne laptop sajin e un ketu....pervec se grades se ulet te njerezve parazit e mendim keqes asgje nuk ka kur mendojn se gjithcka ehste e mundur ne internet...

HipHop-Girl

Papirus rex
normale ....ja prsh :po dialogojme mes ne dyve tani?thjesht njerezore pa interes nuk njihemi por po ndihemi mire mes komunikimit,sipas tjereve eshte dicka e keqe?ja une ketu afer kam shoqe timen ajo po lexon dicka ne laptop sajin e un ketu....pervec se grades se ulet te njerezve parazit e mendim keqes asgje nuk ka kur mendojn se gjithcka ehste e mundur ne internet...

Hahahahahahahahaha :hidhu::hidhu: e ke mbyytur...

Balahk

Locus omnem
Teksa shkruaj kete teme gjendem pikerisht te nje nga te shumte Internet Caffe ne Tirane.Po lundroja ne Internet per nje kerkim qe me ishte lene ta mbaroja ne shkolle, kur te dera shfaqet nje burre rreth te 40-50-ave dhe ulet ne nje nga kompjuterat (rastisi te ishte prane meje). Teksa rrija dhe e studioja me sy dukej nje njeri teper zyrtar nga ata te kemishe kollares mbante nje rreth ne gisht dhe shkruante jo shume shpejt. I hodha nje sy si padashur faqes qe po vizitonte dhe ishte pikerisht nje e ashtuquajtur Twoo.com nuk me kishte rastisur ta hasja ndonjehere por kisha degjuar per forume qe mund te beje njohje virtuale si psh. Badoo.com. Te profili i tij shkruhej Emri:M. Banon ne Tr. Statusi: I martuar. Vazhdova me tej te fusja hundet dshe po lexoja me bisht te syrit nje nga bisedat e tij:
Ckemi o embelsire, o zemer o bukuroshe etj. etj. Kjo ishte nje nga gjerat qe me beri pershtypje ne ate moment 4-5 minutesh por pastaj fillova te mendoj me qarte.
Eshte faji i burrit apo i ndokujt tjeter?!
Sigurisht ky person nuk mund te mbese pa faj por dhe ajo grua si mund ti flase dikujt qe e tregon hapur statusin e tij I martuar duke marre parasysh dhe moshen e pjekur dhe madhore. Kjo grua ishte gjithashtu e martuar dhe me nje moshe 33 vjecare. Pra miq ishte kjo dicka qe me ngacmoi shume sot dhe qe besoj nuk eshte as rasti i pare as i dyte dhe as i trete ne sociologjine shqiptare, perkundrazi keto raste vijne dhe shtohen. Me pak fjale na ruajte zoti prinderit!!! Miq jepni mendimet tuaja duke komentuar me poshte.
nese s'do ekzistonin keto gjera ato prap kete pune do benin.keshtuqe problemi qendron tek personat

rikima

Forumium maestatis
Secili eshte i rritur i pergjegjshem dhe i vaksinuar.Nuk e kane problemin keto faqe qe mundesojne njohje por njerezit.Ne keto faqe mendoj se mund te gjesh cfare te duhet njohje rastesore, miqesi,aventura madje dhe dashuri nese je me shumeee fat.Prandaj secili e di vete cfare kerkon kur hyne ne keto faqe e gjithe kjo eshte problemi i zhvillimit me pasoja si pozitive dhe negative.Rendesi ka qe te mos cenojme tjetrin ne menyre te padrejte.

Lisa.B

Primus registratum
As njeri as tjetra skane qene te plotesuar me rrethin e gishtit ndaj kane kerkuar te mbaj per qetesine e tyre nje cep per te qetesuar ndjenjat e tyre . Ata kane rene dakort me veten e tyre qe nje e duan per zemer dhe tjetren per emer... nuk duan te shkaterrojne familjen nga ana martesore , por nga ana e njenjave kane larguar horizontin e tyre ... cdo njeri eshte i lire te veproj si te doje une njoh persona qe ja kane lene te bej te njejten gje dhe bashkshortja/rti vetem per te mos prishur lidhjen familjare .. gje e keqe por e kane pranuar te dy palet , te pakten jane ne dijeni ..

Ps. une personalisht do preferoja te ma thonin qe snjej me asgje per ty ndjenja me eshte shuar sesa te lidhesha dhe te beja te ketill gje :)

Balahk

Locus omnem
As njeri as tjetra skane qene te plotesuar me rrethin e gishtit ndaj kane kerkuar te mbaj per qetesine e tyre nje cep per te qetesuar ndjenjat e tyre . Ata kane rene dakort me veten e tyre qe nje e duan per zemer dhe tjetren per emer... nuk duan te shkaterrojne familjen nga ana martesore , por nga ana e njenjave kane larguar horizontin e tyre ... cdo njeri eshte i lire te veproj si te doje une njoh persona qe ja kane lene te bej te njejten gje dhe bashkshortja/rti vetem per te mos prishur lidhjen familjare .. gje e keqe por e kane pranuar te dy palet , te pakten jane ne dijeni ..

Ps. une personalisht do preferoja te ma thonin qe snjej me asgje per ty ndjenja me eshte shuar sesa te lidhesha dhe te beja te ketill gje :)
kjo e fundit me pelqen.nuk duhet hapur nje dritare,pa mbyllur tjetren.por disa njerez duan te hapin shume dyer,dritare dhe ne fund i merr era :p