Format e rrumbullaketa.

XXL

Primus registratum
Re: Format e rrumbullaketa.

Dua te theksoj se une vete jam a shendoshe (shikoni pseudonimin tim)
Duke qene se kam qene dhe une viktime e verejtjeve te njerezve, nuk flas me per peshe me askend.

Danae

Primus registratum

me ka marre malli te shoh,te qetesohem ne kerkimin e nje copeze anesore,e te mos ta gjej dot.
kulture apo jo,me pelqejne.

shine*

Primus registratum

Lexova qe shumica i ka lidhur format e rrumbullaketa me njerzit....
Mbase njeriu eshte me shume i terhequr pas formave te rrumbullaketa sepse eshte i rrethuar nga forma te tilla. Dmth format e prera solide vetem njeriu i ka krijuar. Shko ne nje pyll psh ku ska vene dore njeriu, sa eshte mudnesia qe ti te shikosh nje vije te drejte perfecte, a nje trekendesh, a nje katror. Shikon vetem forma te rrumbullaketa....
Rrumbullakja ndonjehere quhet edhe si me qetesuese. Me e pranueshme nga syri, duke filluar qe nga dritehija deri tek rreshkitja e cdo gjeje ne te. /pf/images/graemlins/blush.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wave:

ana karenina

Primus registratum

Rrumbullakja ndonjehere quhet edhe si me qetesuese. Me e pranueshme nga syri, duke filluar qe nga dritehija deri tek rreshkitja e cdo gjeje ne te. /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup:

Problemin e kileve e kane shpikur femrat, ato jane te parat qe te 'masin me sy' sa ke shtuar o sa ke humbur e te pyesin mijera here si pse qysh... :smash: Kurse meshkujt me sa kam pare une te pyesin 'pse je dobesuar kaq shume' me nje lloj shqetesimi e nuk duken shume te 'terhequr' pas formave te reduktuara. :shrug:

joetisti_

Locus omnem
Vetem te femra njeriu s'e ndryshon pelqimin e gjerave te rrumbullakta, pastaj te te gjitha te tjerat varion.
Si do te ishte gjoksi katror?...

SNAP

Papirus rex
Format trupuro te rrumbullaketa jane shume eksituse :p se sa prshm vithe katrore:hidhu: ose gjoks trekendesh:hidhu::hidhu::hidhu::hidhu::hidhu:ftyre ne forme "V".

gurax

Pan ignoramus

Rrumbullakja ndonjehere quhet edhe si me qetesuese. Me e pranueshme nga syri, duke filluar qe nga dritehija deri tek rreshkitja e cdo gjeje ne te. :D

Problemin e kileve e kane shpikur femrat, ato jane te parat qe te 'masin me sy' sa ke shtuar o sa ke humbur e te pyesin mijera here si pse qysh... Kurse meshkujt me sa kam pare une te pyesin 'pse je dobesuar kaq shume' me nje lloj shqetesimi e nuk duken shume te 'terhequr' pas formave te reduktuara.

Varet nga specia e mashkullit. Format e reduktuara eshte fjale shume e pergjithshme, mund te jete edhe anoreksi, mund te jete edhe elegance. Une psh hyj tek keta te fundit, nuk me pelqen 'rrumbullakesia pakufi' :p por as kende dhe thepa si cepa mobiljesh. Rrumbullakesia atje ku duhet dhe ne sasine e duhur. Nese do te me duhej te zgjidhja midis teprices se rrumbullakesise dhe nevojes per me teper rrumbullakesi, une zgjedh kete te dyten. :p

agim40

Valoris scriptorum
Nëse të pëlqen një vajzë s'është me rëndësi a është e rrumbullakët apo jo. Ka vajza që janë të rrumbullakta por ama janë shumë të lezetshme, ka vajza që jan bë si shkop duke mbajtur diet...;)