je perball ndonjeher me peshkaqen ti?un me qen 3 her me ka kafshu....Nga peshkaqeni. Edhe pse mund te duket normale te kesh frike peshkaqenin, une e kam pak me shume. Pra mund ta quaj fobi.
Jo asnjehere por edhe ne televizor kur i shoh - sidomos peshkaqenin e bardh te madh - kam fobi.Qente sikur e dine se nuk i dua...direkt me versulen!se kuptoj qa kane me mu...Edhe ajo do me duhej muaJo asnjehere por edhe ne televizor kur i shoh - sidomos peshkaqenin e bardh te madh - kam fobi.
Une shume ndryshe nga ty, qente i kam qejf. Nje here nje qen i lagjes me kafshoi pagez dhe une, ta them me sinqeritet, nuk u hakmora apo i bera dicka te keqe.
Duhet te ruash qetesine kur ke te besh me nje qen dhe ai te kupton vetem nga kjo qe ti s'ia ke me te keq. Vetem kjo nuk vlen kur ti je ne territorin e tij. Domethene brenda oborrit te nje shtepie sepse ai e ka bere ate territorin e vet dhe e mbron me cdo kusht.Qente sikur e dine se nuk i dua...direkt me versulen!se kuptoj qa kane me mu...
po qa m duhet territori mua mo...edhe kur shkoj n shkoder me versulet qeni i shtepis,rri nje jave duke i then babit fute qenin poshte n garazh sa dal une se po me ha!Duhet te ruash qetesine kur ke te besh me nje qen dhe ai te kupton vetem nga kjo qe ti s'ia ke me te keq. Vetem kjo nuk vlen kur ti je ne territorin e tij. Domethene brenda oborrit te nje shtepie sepse ai e ka bere ate territorin e vet dhe e mbron me cdo kusht.
thellesite dhe lartesite i kam qejf....miun e kam nje amster te portokallt ne shtepi loz me te .Fobia esht nje gje qe na frikson
Fobit e mija jan minjet dhe thellsit e medha
flm per keshillen shoku,ndersa se ti jap me ngren un qenit ka ngordh me kohe se nuk i kam bese..Une te dhash nje keshille praktike dhe jam i sigurt se do te funksionoje. Kurse per qenin e shtepise tende, duhet t'i japesh vetem nje here per te ngrene me doren tende edhe ai do te te doje gjithmone.
Haha. Me bere te qesh me te madhe. Por s'eshte e rendesishme qe t'i afrohesh shume. Vetem hidhi dicka per te ngrene dhe ai ta shikoje qe ia dhe ti.flm per keshillen shoku,ndersa se ti jap me ngren un qenit ka ngordh me kohe se nuk i kam bese..