Floket..

@d@

Primus registratum
Re: Floket..

... uji heq vitaminat, kshu qe leri nje muaj palare /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

Parimisht une jam me ty. Por kur mendoj morrin qe eshte ne zhdukje, sdi /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

komshija ime ka pas thone qe zhuli t'ma ngroftet /pf/images/graemlins/lol.gif sidomos ne dimer kshu qe
lR s'e ka keq /pf/images/graemlins/lol.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Parimisht une jam me ty. Por kur mendoj morrin qe eshte ne zhdukje, sdi /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Morri mund te zhduket vetem kur te zhduken zhulsat. Pra vite menien ne menyre te dobishme duke u shqetsu ma shume per balenat. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Masnej, a do sakrifikoje ti aq shume sa te jepje koken tende per te shpetuar morrat?

Ps. po me ha kaptina nashti... /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hajdeeeee vajguriiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif </font>

@d@

Primus registratum

Mos bertit mi ti se na trembe morrat /pf/images/graemlins/laugh.gif

lr, jo vetem koken qe ofroj, por gjithe pasurine time qe kam do e investoj per rriten dhe kultivimin e morrit ne gjithe parzellat e af /pf/images/graemlins/laugh.gif

AnaBlue

Forumium maestatis

Ca vajguri, me cmimet qe ka arrit vajguri, morrat kane shku ne demostrata pro-luftes /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Hajdeeeeeeee uj i perzim me vajguriiiiiiiiii... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/lol.gif </font>

Le_Routard

Forumium maestatis

lr, jo vetem koken qe ofroj, por gjithe pasurine time qe kam do e investoj per rriten dhe kultivimin e morrit ne gjithe parzellat e af

Shko posto i cik ke ajo tema "Deklaroni pasurine". /pf/images/graemlins/laugh.gif

Le_Routard

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Ca vajguri, me cmimet qe ka arrit vajguri, morrat kane shku ne demostrata pro-luftes /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

Pse s'thu ti ma mire ti cojm morrat n'Irak. /pf/images/graemlins/laugh.gif

@d@

Primus registratum

<font color="blue">Tema mbyllet, pasi per Floket mbaruan me sa duket keshillat dhe diskutimet.
Per Morra dhe Vajgur kerkoni tjeter ambjent! </font>