"FLIRTIMI"

joetisti_

Locus omnem
Nje keshille si mik. Kujdesu te mos ia besh aq te vogel hapsiren e kufirit te normales perballe vulgares. Larg nga vulgarofobia. :)

joetisti_

Locus omnem
Te fjala "vulgare". Dikur, kur ishim duke pare televizor, (atehere vetem Tiranen kishim) quanim vulgare nje puthje "te paster". E ndersa tani kufiri i vulgaritetit ka ndryshuar. Dhe me te drejte. Ka plot gjera qe mund te quhen me te drejte vulgare. Ose mund te jete vulgare por jo banale.

dr love

Locus omnem
Une ate flirtim ashtu e quaj..seshte ie denje per nje femer te bej ashtu...duhet pak natyralitet.

joetisti_

Locus omnem
Une jam i mendimit qe, nuk mjafton nje krimb ne grep per te kapur nje peshkaqen. Pra ne varesi te "karemit" edhe preja. Siduket ajo synon dicka "di grosso" Por edhe tipi i meshkujve eshte i ndryshem. Kur s'kuptojne te paren, e kuptojne me te dyten.

dr love

Locus omnem
Une jam i mendimit qe, nuk mjafton nje krimb ne grep per te kapur nje peshkaqen. Pra ne varesi te "karemit" edhe preja. Siduket ajo synon dicka "di grosso" Por edhe tipi i meshkujve eshte i ndryshem. Kur s'kuptojne te paren, e kuptojne me te dyten.

Tipat e veshtire..kuptojne ate te emblen.
Tipat qe fryhen..shkojne te e dyta per tu dukur.
E kupton...mua me pelqejne tipat e veshtire..pak te komplikuar

joetisti_

Locus omnem
Tipat e veshtire..kuptojne ate te emblen.
Tipat qe fryhen..shkojne te e dyta per tu dukur.
E kupton...mua me pelqejne tipat e veshtire..pak te komplikuar
Po te jete ashtu, ke te drejte. Por "grepi" do te kape ate qe ka pelqyer "karemin" Nese ke vene "buke", do te kap cironke.(personal mendim)

joetisti_

Locus omnem
Cfare te kuptoj. Me mire po shpjegoj se cfare doja te them. Po ta krahasosh me dicka tjeter per t'u kuptuar eshte kjo: krimbi=100000 leke, buka=10000 leke. Nese blen me 100000-shen, do te marresh nje mall te mire, nese merr me 10000-shen, do te marresh nje mall me pak te mire. U shpjegova?