Flirtimi, ku eshte kufiri?

alinos

Forumium maestatis
Re: Flirtimi, ku eshte kufiri?

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] :eek: :eek:
Se paskam ditur une qe flirton edhe nepermjet internetit.Ej po te pakten merrni masa mbrojtese,vini perzevativ se mund te merrni dhe sida.Kshu vajti kjo punë. :shrug: [/qb]
Ndoshta duhet gjetur nje fjalor te shpjegojme se c'eshte flirti, se ndoshta zbulon se s'te duhet mbrojtja lal /pf/images/graemlins/wink.gif

Fillimisht postuar nga abstract:
[qb] auuuu kaptina...

ika
:wave:

--------------------------

kur kam pas fillu pun ktu ne ch...gjithe ato nacionalitete, ne mes tyre dhe te rinjt kosovare dhe maqedonas ( albaner)...
opinioni i te gjitha nacionaliteteve ishte se albanezet jane agresiva dhe te dhunshem...

ne nje mbledhje ne mes te tjerave...thash;
- kjo eshte vec ceshtje interpretimi...sepse tek ne :smash: eshte shenje dashnije...nese ju e interpretoni si sheje dhune atehere do dhunoheni...nese do ta interpretoni si sheje dashnije do duheni...provojeni...

vjen shefi e i thot nje cunit (duke e gjujt ne sup) - hej si je?...me dashamirsi...djali i buzeqesh dhe ja kthen po ashtu me nje grusht te lehte mbi sup...
...me kalimin e kohes opinioni ndryshoi...

vazhdoni te :smash: si shenje dashnije... /pf/images/graemlins/laugh.gif

pervehte jam kodra :devil: [/qb]
Kushedi sa shume me do shefi mua, se here pas here ma fut me pellembe ne te pasme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

OXFORD
Flirtim - te sillesh ne nje menyre te ngrohte dhe lozonjare, te luash (me nje ide).

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga NeLk@:<br />[qb] [/qb]
Kushedi sa shume me do shefi mua, se here pas here ma fut me pellembe ne te pasme /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

aaa, pyete njehere mos eshte gje me origjine nga ne /pf/images/graemlins/laugh.gif

iiiii po ai qenka pervers, si e lejon,
e ka kalu kufirin :mad: te arrestohet n vend :devil:

-----------------------

apo...?~~°/ :idea:

bebi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga sailor:
[qb]
[qb]
ai i detit?
apo i alpeve ?
----------------------
kot, per kultur t pergjithshme... /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Horizonti Blu lal.

/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
ehhhhhhhhh /pf/images/graemlins/blush.gif m'ke ba me turp /pf/images/graemlins/laugh.gif
pse pikerisht mua? /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

bebi

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga Fragile:
[qb]

Ate :wub: e kam perdor ne AF 3 vjet rresht gati me gjith cunat pervec te vetmit te cilin vertet desha... :cry: [/qb]
kto jan mbeturinat e zakoneve prapanike qe na ka lan morali i partise, ato qe i duam :smash: dhe ato qe si duam :wub:

-----------------------
ah, si nuk kam nje `ilaç` te fort... [/qb]
:wave: un jam ilaci e pergjigjia e gjithckaje /pf/images/graemlins/tongue.gif vec me m'rrok mu shndoshet fill i smuri /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] OXFORD
Flirtim - te sillesh ne nje menyre te ngrohte dhe lozonjare, te luash (me nje ide). [/qb]
e po shyqyr qe s'qeka vdekje prures!!!

Shef mistreco, s'te duhen llastikat /pf/images/graemlins/wink.gif

Hot breeches /pf/images/graemlins/laugh.gif , sipas atij perkufizimit i bie qe une flirtoj edhe me femrat.

Alinos ahhh c'buzeqeshje marramandese qe ke /pf/images/graemlins/wink.gif

uni20077

Primus registratum

Cufini asct te contacti sexual.
/pf/images/graemlins/wink.gif

Pro ecclesia catholica. :angel:

ilirjan

Primus registratum

Kufiri i FLERTIT nga MAREDHENIET ;

Une e vendos kufirin tek NJOHJA, kur fillon njohja mbaron flerti.

Tashti flertimi ne vetvete ska kufi,(kur nuk ka njohje), mund te besh gjithcka, deri ne orgazem.(nuk e shof flertin vetem si shikim)

Flerton psh. me nje vajze (qe keni dritaret perballe), ajo heq bluzen, ti heq bluzen, ajo heq pantallonat, ti heq pantallonat, ajo heq bre..., ti heq bre... , dhe i shko deri ne fund ksaj pune. Te nesermen e shikon ate vajze ne rruge dhe nuk i flet fare ( nuk i flasim sepse mbaron flerti ketu, ketu eshte kufiri ) /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hera

Primus registratum

Me pelqen te flirtoj,te luaj, te ngacmoj ne menyre lozonjare .... kur t`ia gjeni kufijte mi tregoni.

ps.shpresoj qe te mos jete kaq vone sa te me jete gdhendur ne karakter

Florus

Forumium maestatis

keni dhene shum menime po asnjoni s'e ka gjet :shrug: kufiri i filtrimit eshte aty ku ekzagjerohet, bastardohet ose digjen ca faza /pf/images/graemlins/wink.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] keni dhene shum menime po asnjoni s'e ka gjet :shrug: kufiri i filtrimit eshte aty ku ekzagjerohet, bastardohet ose digjen ca faza /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
sipas meje vetem kur te digjet transformatori ose te pakten ndonje kabine elektrike!!!

zog

Primus registratum

me pyt "cili esht kufiri i flirtimit" me duket e njejte si me pyt "cila eshte pjesa e ftohte e diellit". pra pa shume sens. mendoj se flirtimi eshte vet KUFI, midis realitetit dhe endrres, midis lojes dhe seriozitetit, midis detyrimit dhe shthurjes morale.

Trista

Primus registratum

Fillimisht postuar nga zog:
[qb] me pyt "cili esht kufiri i flirtimit" me duket e njejte si me pyt "cila eshte pjesa e ftohte e diellit". pra pa shume sens. mendoj se flirtimi eshte vet KUFI, midis realitetit dhe endrres, midis lojes dhe seriozitetit, midis detyrimit dhe shthurjes morale. [/qb]
:thumbsup:

Kordelja

Valoris scriptorum

Laraaaaaa saken se e mbyll...une them qe se ku e ka kufirin filrtimi e merr vesh kur te jesh cip mbi cip me te filrtushmin /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

P.s.Per ke Koshi :thumbsup: vec kam nevoje per tirarmi su un po oggi....

viSara

Primus registratum

Flirti eshte vetem akti si pasoje e nje situate "inkadeshente", nqs hyjne ne loje ndjenjat, atehere kemi kalim te kufirit sepse aty fillon tjeter gje.....

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blendi:
[qb] OXFORD
Flirtim - te sillesh ne nje menyre te ngrohte dhe lozonjare, te luash (me nje ide). [/qb]
Cer ke re cer ke? Me ty s`e kom provu asnjehere une! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Seriozisht..

Kufinjte s`mund ti veme , varet si flirton nje person. Te flirtosh me shikime , s`ka kufinj. Fjalet po ashtu jane te pakufishme , fundja gjithmone mund te justifikohe. Jo po s`e pata me tere mend ? Me gjithe mend te mbeti hatri ty? He se po tallem..
Veprimet? Po veprove , s`hyn mo te kategoria e flirtimit, apo prape aty hyn? :confused:
Bo... :confused: