Flirtimi, ku eshte kufiri?

shpresa

Primus registratum
Flirtimi, ku eshte kufiri?

Shumica e njerezve flirtojne njeri me tjetrin dhe kjo nuk eshte dicka per te ardhur turp. Ketu ne forum psh flirtojne djem e vajza vazhdimisht, disa me shije dhe kendshem, disa me kujtojne kooperativistin qe fliste me lopet.
Flirtimi te ben te ndihesh mire per veten, eshte ne nje fare menyre shplodhes psikologjikisht dhe pa zarar kur njeriu nuk e ben me qellime te tjera.
Por si ndryshojne keto gjera kur njeriu eshte ne mardhenie dashurie me dike? A eshte OK te flirtosh kur je ne dashuri, i/e fejuar apo ne martese?? Cili ershte kufiri i flirtit? Deri ku eshte i pranueshem, dhe ku behet i tepert?
A mund te me tregoni me shembuj konkret si dhe sa flirtoni, dhe si ndiheni nese i dashuri apo e dashura juaj flirton haptaz.
Shpresoj te me kuptoni: Po kerkoj ate vijen e holle qe ndan flirtin e pafajshem nga nje karakter tradhetues (kurverie).
THX

NYC_GUY

Primus registratum
Re: Flirtimi, ku eshte kufiri?

Une them qe cdo gje eshte relative ose e barabarte midis dy partnereve , dmth aq sa flirtoj une duhet te flirtosh edhe ti dhe e mira eshte qe keto te diskutohen midis te dyve keshtu qe mos kete kontradita . Pastaj varret dhe nga lidhja qe ke , kohe me parre kur kam qene ne dashuri marezisht as nuk me shkonte nderment te flirtoja me njeri tjeter dhe behesha xheloz nqs asaj i shkonte nderment ndonje flirtim i vogel . Ndersa sot ....... . Ketu ka te beje shume dhe karakteri i femres ( them i femres sepse vetem me to kam pasur te bej dhe do kem /pf/images/graemlins/smile.gif ) ,disa femra nuk rrijne dot pa flirtuar qofshin dhe te martuara , kurse disa mazalla se ju qesh ndonjere buza kur i ngacmon , keshtu qe gjate lidhjes duhen marre parasysh dhe keto .

Kur e kalon cakun? Kur i jep pershtypjen njeriut me te cilin po flirton se je gati per nje beteje trupore te gjate dhe te lodhshme /pf/images/graemlins/smile.gif E thene nga shume shoket e mi, meshkujt "bring out the heavy guns" me nje femer me te cilen mendojne se kane shanc, dhe nje nder arsyet qe mendojne se kane shanc eshte sepse ajo eshte duke i dhene te tilla sinjale. Njerezit qe jane ne mardhenie te shendetshme e shikojne vete differencen midis flirtimit te tyre kur ishin single dhe tani qe jane ciftezuar, thjesht ca sjellje u duken absurde. Nese nuk shef piken e ndryshimit ne sjelljen tende me seksin tjeter, hidhi nje sy mardhenies tende (ose vetes) se e gjen pergjigjen.

Although these days just being plane nice and affectionate is misconstrued as flirting. Nuk e di mua me pelqen ti shikoj njerezit ne sy, ti jap gjithe vemendjen kur flas me ta, te buzeqesh, ti komplementoj, te bej shaka (qe ndonjehere me vone kur e mendoj edhe mund te kene qene a little too racy), eshte thjesht natyra ime, dhe as qe e vras mendjen shume kur me thone "flirt". Dhe me pelqejne jashtezakonisht shume djemte qe kane that dry, witty sarcastic humor qe e aplikojne ne menyren se si flirtojne, it's subtle and sexy, dhe nese partneri im flirtonte ne menyre te tille, jo vteme qe s'do e kisha problem, i would find it a turn on. Ajo qe nuk me pelqen eshte kur partneri, i ben syte gogla kur shikon nje femer me nje cope fund, ose gjoks te madh, kur 99% e bisedes me nje femer tjeter konsiston ne seks joke, and innuendos, kur e prek si padashje. Besides the obvious reason, do me vinte keq qe kisha zgjedhur nje mashkull kaq pak kreativ, me pelqejne tipat qe dine ta bejne nje femer per vete me 2 veshtrime dhe pese fjale.

*Disclaimer: Nuk mbaj pergjegjsi per menyren e shkrimit gjysem shqip/gjysem anglisht. Skam kohe te mendohem vetem ne nje gjuhe /pf/images/graemlins/laugh.gif

Belinea

Primus registratum

Ketyre hedhjeve dhe pritjeve te forumit nuk do tjua vija emrin flirt.
Themi shume gjera qe nuk i mendojme aspak ashtu sic i themi.

Ky eshte avantashi i interneti eshte imagjinata jone ajo qe flet dhe jo ne /pf/images/graemlins/smile.gif

E thash me ne fund se plasa /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

une jam tip qe flirtoj shume, e kam edhe njefare ironie, ndonjehere tall b** kur s'me pelqen cuni, por nese jam e lidhur me dike, jam 100% e paflirtueshme, s'hedh syte tek asnjeri.

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] une jam tip qe flirtoj shume, e kam edhe njefare ironie, ndonjehere tall b** kur s'me pelqen cuni, por nese jam e lidhur me dike, jam 100% e paflirtueshme, s'hedh syte tek asnjeri. [/qb]
MA VA VA!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Presidenti

Forumium maestatis

lara shef çar bohet apo jo!
paskemi qon nìtem /pf/images/graemlins/wink.gif

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] une jam tip qe flirtoj shume, e kam edhe njefare ironie, ndonjehere tall b** kur s'me pelqen cuni, por nese jam e lidhur me dike, jam 100% e paflirtueshme, s'hedh syte tek asnjeri. [/qb]
MA VA VA!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
po ti c'pate? s'te njof fare

Diavolessa

Valoris scriptorum

Flirtimi...ca o ky llaf turpi aman /pf/images/graemlins/laugh.gif
S'un e kapa dot temen /pf/images/graemlins/laugh.gif

:wub:

Guest

Fillimisht postuar nga Skunk Love:
[qb]
Shpresoj te me kuptoni: Po kerkoj ate vijen e holle qe ndan flirtin e pafajshem nga nje karakter tradhetues (kurverie).
THX [/qb]
la zakonisht na eksperjenca kam ven re qe ato qe jane kurva nuk para flirtojne sepse duan te krijojne pershtypjen se jane te ndershme per te fshehur tiparet e verteta /pf/images/graemlins/wink.gif
ndersa ato qe duken si goca te ndershme flirtojen shuem se esh e vetmja arme qe kane per te terhequr meshkujt perndryshe sdo ja varte njeri /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

mendoj se flirtimi eshte i pranueshem deri ne piken ku:

te dy partneret jane dakort

dhe kur ti flirton i ben hesapet e qarta me ate qe po flirton se ka nje limit, dhe ajo qe po ben ehste vetem flirtim....dmth mos i ngresh mendjen dikujt tjeter qe ti je i/e interesuar kur nuk je, ose kur je i lidhur me dike tjeter.....

p.s. kur je i dashuruar nuk ke shume qejf qe partneri te flirtoj me dike tjeter, keshtu qe mos u be te tjereve ate qe nuk do te deshiroje te te benin ty....

dhe po te degjoj "po dhe ata te lire jane te flirtojne po te duan"....duhe te kesh parasysh se kur nejriu dashuron nuk do te degjoj mbi flritime... /pf/images/graemlins/smile.gif

Guest

trinity :thumbsup: ashtu e mendoj dhe une /pf/images/graemlins/smile.gif /pf/images/graemlins/wink.gif

MIR SALIU

Primus registratum

Lexova me siper se ndodhin flirte ketu ne AF!!!
A nuk eshte pak e cuditshme???
Si mund te quhet flirt kur tjetrin nuk e shikon ne sy...kam parasysh se tjetri mund te jete ne hale,te shkru dy fjale te bukra dhe ky eshte flirt!!!!?????
Dola pak nga tema po me beri pershtypje kjo puna e flirtit ne AF.

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Lexova me siper se ndodhin flirte ketu ne AF!!!
Si mund te quhet flirt kur tjetrin nuk e shikon ne sy...kam parasysh se tjetri mund te jete ne hale,te shkru dy fjale te bukra dhe ky eshte flirt!!!!?????
Dola pak nga tema po me beri pershtypje kjo puna e flirtit ne AF. [/qb]
cyber flirt
ose webcam flirt /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

...Kam lenduar shume njerez duke flirtuar me/pa vetedije.
Kam heq dore ... /pf/images/graemlins/laugh.gif ! :rolleyes:

MIR SALIU

Primus registratum

Fillimisht postuar nga HELEN OF TROY:
[qb]
Fillimisht postuar nga ATOS:
[qb] Lexova me siper se ndodhin flirte ketu ne AF!!!
Dola pak nga tema po me beri pershtypje kjo puna e flirtit ne AF. [/qb]
cyber flirt
ose webcam flirt /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ju duhet te jetoni ne MATRIX se nuk shpjegohet ndryshe....cyber flirt,webcam flirt.....sa keq me vjen per ju ..dilni e flirtoni ne boten e vertete se u qerruat para PC. :eek: :eek: :eek:

Blendi

Primus registratum

Ata qe dine c'eshte te flirtosh ne teresine e vet mund te te thone se behet flirt edhe duke mos vene nje presje. /pf/images/graemlins/wink.gif
Nuk ka nevoje per keqardhje, sepse flirti i tipit AF eshte ai me i pafajshmi qe behet vetem per argetim.

Skunk Love, mire ia spjegova?