Flatrat

Ofelia

Forumium praecox
Re: Flatrat

Mora, si çdo dite, metropolitanen per te ardhur ne zyre. Binte nje shi i holle e i ftohte. Mes nje morie njerzish qe shtyheshin, shtrengoheshin, qeshnin, flisnin apo lexonin, une vezhgoja dhe mendoja. I kerkoja me sy te gjithe duke u perpjekur te zhbiroja mendimet qe truri i tyre percillte ne siperfaqen e fytyres. Nuk eshte e lehte. Madje eshte e pamundur. Por me pelqente ky "masturbim mendor i nendheshem". Rezultati? Dola nga metropolitana dhe kisha harruar gjithçka. Per pak u perplasa me nje zoteri qe fliste me kembe e me duar dhe pothuaj rreshkita ne asfaltin e lagur. Dy djem vune buzen ne gaz (komike). Hyra ne zyre... dhe harrova serish gjithçka...

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Ofelia:
[qb]Mora, si çdo dite, metropolitanen per te ardhur ne zyre. Binte nje shi i holle e i ftohte. Mes nje morie njerzish qe shtyheshin, shtrengoheshin, qeshnin, flisnin apo lexonin, une vezhgoja dhe mendoja. I kerkoja me sy te gjithe duke u perpjekur te zhbiroja mendimet qe truri i tyre percillte ne siperfaqen e fytyres. Nuk eshte e lehte. Madje eshte e pamundur. Por me pelqente ky "masturbim mendor i nendheshem". Rezultati? Dola nga metropolitana dhe kisha harruar gjithçka. Per pak u perplasa me nje zoteri qe fliste me kembe e me duar dhe pothuaj rreshkita ne asfaltin e lagur. Dy djem vune buzen ne gaz (komike). Hyra ne zyre... dhe harrova serish gjithçka...[/qb]
27 Nentor

Bëj një copë rrugë në këmbë, nga dalja e metropolitanës deri tek hoteli. Në këtë qytet të huaj ka rënë mjegulla. Thonë që është një fenomen mëse i zakonshëm. I ftohti i akullt depërton pallton e rëndë dhe më mbështjell trupin. Ka diçka që më bën të ndihem mirë në këtë qytet. I vija veshin njerëzve në mëtropolitanë… I shihja të gjithë që buzëqeshnin, flisnin me njëri-tjetrin, por nuk dëgjoja asgjë veç gumëzhimës së trenit. Në çdo stacion me ndaljen e gumëzhimës, dëgjoja një pëshpërimë… të trishtë dhe plot jetë. Gjithçka m’u duk e trishtë dhe madhërisht e ftohtë. Të nesërmën dola të shihja qendrën, për të cilën kisha dëgjuar shumë. Ndeza një cigare dhe nisa të vërdallisem ngadalë. Figurat dukeshin të zbehta e të mjegulluara. Siluhetat e njerëzve të qeta, gati gati të përhumbura. Mora në dorë telefonin dhe formova një numër. Nuk e shtypa OK. Anonimiteti i atij qyteti po më përfshinte. Nuk doja të identifikohesha. Më pëlqente që për një orë, të isha një e përhumbur në turmën frenetike që i mbushte rrugët.

Udhe pafund, 'metropolitane' ne levizje, njerez qe shtyhen, deshire per te humbur - per tu bere nje me turmen...

Ofelia

Forumium praecox

Nuk eshte i njejti qytet dhe as e njejta metropolitane... Por ditet e mia rrjedhin paevitueshmerisht rrugeve te nendheshme... /pf/images/graemlins/smile.gif
Ndoshta kam nisur te perseris veten?

Ofelia

Forumium praecox

Ka diçka te çuditshme... Ne disa çaste te jetes deshiron anonimitetin (jo gjithmone, te pakten une). Sheh njerezit qe levizin ne drejtime te ndryshme pa e vene ujet ne zjarr (jo qellimisht) per çka mendojne, çka i shqeteson, çka u ndodh. Ama i sheh qe levizin lirshem, shpejt, nxitojne per diku, perqafen ne bulevard dhe te krijohet ideja se çdo gje u shkon fjolle. Perkatesia ne kete turme, te krijon iluzionin e harreses. Dhe ndonjehere kam nevoje te harroj... ndonjehere ama.

Kordelja

Valoris scriptorum

Turma, une tashme i rri larg asaj, thua te kem frike nga ndonje virus, nuk e di.
Si doqofte, une preferoj te kridhem ne boten time, ose te shoh lart, sigurisht pasi kam kontrolluar qe s'kam gropa perpara, shoh lart nga qielli por sa keq, zogjte jane rralluar kaq shume, rete kane zene vendin e tyre, ...........dhe qielli qan.Perse valle??!!

Ofelia

Forumium praecox

Shiun vjen nje kohe dhe nuk e pyet me... Mund te thote ç'te doje, por nuk eshte me e rendesishme. /pf/images/graemlins/wink.gif

shpresa

Primus registratum

Misscarriage!!!!!
(Poezia e vetme dhe e vertete e Lissa D. Fischer 1979 - 2002)

Walking under the moon and stars and the galaxy
thinking of all, but you, tonight i can't
sweet child who will you grow up to be
once out of my belly
will you still think of me?

Or will you ask of your father
that punk who brings one to life than dies
i feel alone, a walk in the park
the moon and stars to light my way
but it's just too fucking dark.

The orphan i carry with me
and my dead lover,
in my memory.
I try to read what you wrote down in misery
but the letters wont stop dancing in front of me.

I'm expecting my child to be born
he's expecting to be given away.
Funny! Tears. Neither of us might make it another day
At least that's what i heard that bitch doctor say.

mengjesi

Primus registratum

Blend, I miss you so...

Sa per flatrat, duhet te kesh pasur ca pjese te destinuara per t'u bere flatra qe ne femijeri (u kerkoj te falur te perjashtuarve, si dhe atyre qe bezdisen nga 'fatalizmi' im i ketushem). Perfytyrone nje fetus me ca si mini-brire qe nuk dalin ne koke si te djalli po nga kurrizi. Pajtas si rriten eshte tjeter pune.

Hmm, te qartesohem pak. Megjithese gjithmone me ka pelqyer te flas, e perjashtoj te foluren nga menyrat efikase te plehrimit te kraheve. E folura duhet te kthehet patjeter ne bashkebisedim per te te dhene dicka te jashtme. Apo ndoshta jo, sepse vetem verbalizimi te qarteson idete e cuditerisht ngjiz edhe ide te papritura? Sidoqofte, e folura ndaj nje spektatori te shurdher e njekohesisht tenor eshte ca me pak se e folura me veten po te mendosh frustrimin. A ndoshta ti mendon se nje bashkebisedues do ta gjesh?

Po filloj te kuptoj rendesine e ritualit, qofte per kembet e qofte per flatrat. Imagjinoni pak si do rriteshin lulet po te mos i ujisje kur duhej (edhe stinet jane nje ritual), apo nje femije qe pa ritualin e forcuar nuk do te mesonte kurre ku ta bente cicin. And if the self is not enough (since most rituals are centered around the self) one could even try outside-effect rituals, such as going to work, volunteering, yet all with the sense of repetition. Don't get me wrong, I'm not talking about perfect, innefficient repetition, but about the one that leaves room for improvement. Dhe ne nje fare menyre, forma e ritualit do te mund t'i jape forme edhe kraheve.

Pamundesia eshte vdekje dhe ne jemi ne jete, thjesht mendojeni kete.

Blendi

Primus registratum

mengjesi, holla back!

Po me humb loja, ty po te humbet mendja. Dhe ne humbje kemi gjetur dicka.
Absurditetin e ketyre diteve as do provoja fare ta shkruaja ne gjuhe njerzish, do ishte nje kotesi e kotesive. Tamam si te gjitha gjerat e tjera qe ndodhin nen diell.

Ne e dinim veten per te mencur por kete corbe e kemi katranosur sa nuk haet. E keqja eshte se kemi uri. Keshtu eshte kur ke te besh me njerez si une qe jane me teper impulsive se te menduar. E shikoj dicka dhe kur ndjej (jo di) se e dua shkoj dhe e marr. Kurse tani kuptoj se nuk kam ku te te shpie dhe je teper e bukur per te mos rene ne sy, teper prezente per te munguar.
Nejse, jam si majmuni qe e mbush doren me arra dhe nuk e nxjerr dot me nga qypi, por as ti nuk ndihmon fare. /pf/images/graemlins/smile.gif Ti je nje majmuneshe, per kete as vete nuk ke dyshimin me te vogel.

Shnet pra. Shifna.

bebi

Primus registratum

Ndersa rremoja ne kujtesen time, arrita ti pohoj vetes shume here qe jam ndier keshtu... Dmth akoma sot ajo "njollosja" qe eshte permendur me lart (qe besoj se e ka nje qoshe tek secili prej nesh) qendron diku. Thjesht ne momentet qe po rremoja shpresoja te mos gjeja aq shum shenja te vjetra.
Hmmm me mire te them se ne te vertete nuk kisha edhe aq nevoje te rremoja!

Teardrop

Primus registratum

Po te nisesh rremimin humb brenda blue /pf/images/graemlins/smile.gif !
Gjithsesi majmun me flatra s'kam pare kurre /pf/images/graemlins/tongue.gif !

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Albatrosi

Shpesh marinaret marrin per zbavitje
me vete albatroset,zogjte fisnike
qe ngathtesisht mbi det ndjekin anijen
tek shket mbi gropa,permbi hone,ik.

Te lene mbi kuverte,keta princa
te kaltersise,si leshko jane tani
mjerueshem varrin ata krahe te bardhe
si rremat e braktisura perbri.

Ky udhetar me flatra c'qulls qe ngjan,
C'i bukur ish,c'komik duket,i keq.
Dikush ia tall ecjen e tij te cale.
Nje tjeter sqepin me cakmak ja djeg.

keshtu dhe ti poet,princ resh te larta
qe mbi stuhite zoteron e qesh,
porsa te zbresin neper toke e baltra,
krahet vigane te pengojne te ecsh.

Bodler[/qb]
Die po me thoshte dicka te ngjashme nje me te cilin punoj. Tha se katin e trete te shtepise ku jeton ia kan uzurpuar nje tufe me pellumba qe sipas tij jan nga Europa. Zoq me te keqinj s'kam pare ndonjehere tha, kane ngrene gjith zhavorrin e catise, they fuck up the roof man. Perdoreshin si messenger birds ne kohen e luftes dhe meqe s'kishin cti benin iken dhe u shperngulen ketu pasi s'kishin ci donin. Jo, nuk e pyeta per moshen e pellumbave por me beri pershtypje analogjia /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb]why can't we have them?![/qb]
i would gladly give you some "Rockets" but i'm afraid you're going to have an accident or smth /pf/images/graemlins/laugh.gif