fjalet e para qe keni dashuruar Dashnoren/in

I

insane

Guest
Re: fjalet e para qe keni dashuruar Dashnoren/in

Do u have any albanian in you?
answer : NO
lets go up to my place, ill give u some!!!

gh

Primus registratum

Do u have any albanian in you?

THAT JUST DOESN'T MAKE ANY SENSE TO ME. LEARN TO WRITE ENGLISH FIRST, THEN ANSWER MY QUESTION.
kiss kiss

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga GENTIANI:
[qb] Do u have any albanian in you?

THAT JUST DOESN'T MAKE ANY SENSE TO ME. LEARN TO WRITE ENGLISH FIRST, THEN ANSWER MY QUESTION.
kiss kiss [/qb]
maybe you are dumb?
and dont kiss me man... im straight

if u read it again and still dont understand it..ask again nicely and i might tell U

karamel

Primus registratum

PER INSIANEN DHE GENTIANIN:

HEY CUNA JENI NGATERRUAR TEME KETU ESHTE PER FJALET E PARA QE...(BLA BLA BLAB) DHE JO LIDHJET QE KANE FILLUAR NE CHAT! /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Une e kam pyt a ke trombuar kohet e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe ai me ka thene..qeke rrugace ti mi /pf/images/graemlins/tongue.gif Aty mendova se sa ka ndryshuar roli i femres dhe i mashkullit ne nje raport...pasi une kam arritur ne perfundimin qe po ndjehem nje mashkull kohet e fundit per te zene nje boyfriend..duhet te versulem gjithmone vete e para..jane bere shume te turpshem meshkujt..ose mendojne qe kjo mesiguri sdo ma lej /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] Une e kam pyt a ke trombuar kohet e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif Dhe ai me ka thene..qeke rrugace ti mi /pf/images/graemlins/tongue.gif Aty mendova se sa ka ndryshuar roli i femres dhe i mashkullit ne nje raport...pasi une kam arritur ne perfundimin qe po ndjehem nje mashkull kohet e fundit per te zene nje boyfriend..duhet te versulem gjithmone vete e para..jane bere shume te turpshem meshkujt..ose mendojne qe kjo mesiguri sdo ma lej /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Qeka keq puna.......................po u versule ti si do bejme........................

JoNiDa1

Primus registratum

ne fakt ti Juir ske guxu me u versul...keshtu qe..(scherzo)
P.S nga je zhdukur ti ihere...se mo na ftosh per nai kafe se kam dhe pershtypjen qe duhet te kesh marre bursen /pf/images/graemlins/tongue.gif

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga JoNiDa1:
[qb] ne fakt ti Juir ske guxu me u versul...keshtu qe..(scherzo)
P.S nga je zhdukur ti ihere...se mo na ftosh per nai kafe se kam dhe pershtypjen qe duhet te kesh marre bursen /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Nuk do merrja guximin te te vesulesha shif ca thu ti:te duket vetja mashkull,nuk du me marr veten ne qafe.Po me ta japin nje kafe,besoj ate nr cel ke akoma.Ciao.

JoNiDa1

Primus registratum

Uaaaa Juir thashe me duket vetja mashkull ne menyren e te vepruarit me gjujt ..sa per feminitet qepe se jam shume femer(sa modeste qe jam) /pf/images/graemlins/tongue.gif Ate numer celi kam po bjeri ti

Juir

Forumium maestatis

ok mi ok,nuk guxon njeriu te te bej nje shaka,papapa.

Ela_001

Primus registratum

-Ne syte e tu shoh gjithe boten!
-Po gomarin tim e sheh?
-Jo po ta tregoj ke dhoma po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] -Ne syte e tu shoh gjithe boten!
-Po gomarin tim e sheh?
-Jo po ta tregoj ke dhoma po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
kjo esht elashte /pf/images/graemlins/laugh.gif

JoNiDa1

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] -Ne syte e tu shoh gjithe boten!
-Po gomarin tim e sheh?
-Jo po ta tregoj ke dhoma po deshe /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
hahahahahahahahhahahaaha e forte kjo /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ela_001

Primus registratum

e lashte e lashte po po permende gje dhomen aty it still works, trust me /pf/images/graemlins/wink.gif pastaj can't teach an old dog new tricks, meaning him /pf/images/graemlins/tongue.gif

I

insane

Guest

Fillimisht postuar nga EMINEM_D12:
[qb] PER INSIANEN DHE GENTIANIN:

HEY CUNA JENI NGATERRUAR TEME KETU ESHTE PER FJALET E PARA QE...(BLA BLA BLAB) DHE JO LIDHJET QE KANE FILLUAR NE CHAT! /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
edhe une per fjalet e para e kisha ..
mduket se skapkeni dhe aq shume!!!

karamel

Primus registratum

Fillimisht postuar nga THE UNDERTAKER:
[qb] Cilat jane fjalet e para qe keni folur me nje Vajze ose Djale per heren e pare qe jeni takuar. [/qb]
HEY BOY WHAT'S YOUR NAME? /pf/images/graemlins/wink.gif
I FORGOT /pf/images/graemlins/tongue.gif WHAT YOU SAY IT WAS ...

gangsterja

Primus registratum
Ishte ai i pari qe me foli dhe me tha:-Luan shume mire futboll,a mundem te ulem?(pyeti e u ul pa iu pergjigj njeri).Nuk eshte se jemi te dashur,por thjesht e dua me shpirt.