Filmi "GIA" me Angelina Jolie

Jona H

Primus registratum
Filmi "GIA" me Angelina Jolie

Sot po shihja per te 3-en ose te 4-en here GIA-n, eshte nje nga filmat qe une mund t'a shoh sa here te me jepet mundesia. Qaj sa here qe e shoh, sepse per mua ka nje kuptim me teper se nje film i zakonshem. Shume pjese me kujtojne veten dhe thellesisht ndiej cdo dialog. Ne fakt pyetja ime per "JU', te gjithe eshte:
Ne cilin film gjeni veten me shume, cili film i ngjan me teper jetes tuaj? Gjithmone nese ka nje te tille.
Per mua eshte "GIA" per vec faktit qe s'jam modele(As ndonje bukuri e rralle) dhe qe s'kam vdekur ende(sepse filmi "im" s'ka akoma nje fund...), cdo gje tjeter me perngjan ne menyre te habitshme...
Do t'ju lutesha vetem mos te me fyenit...
Per mua "GIA"(filmi) eshte sikur te shoh veten ne pasqyre e te ndiej meshire per ekzistencen time te kote ne kete bote...
Shpresoj te kem pak optimizem nga "Ju"...
Ju dua te gjitheve :wub:

book of dreams

Primus registratum
Re: Filmi "GIA" me Angelina Jolie

Gia eshte goxha film i bukur.Une e kam pare 2 here, po me ka pelqyer.

pse kaq pesimist ti???

Jona H

Primus registratum

Fillimisht postuar nga book of dreams:
[qb] Gia eshte goxha film i bukur.Une e kam pare 2 here, po me ka pelqyer.

pse kaq pesimist ti??? [/qb]
Jam pesimiste nga natyra :shrug: :shrug:

Petroninsja

Primus registratum

Hey THC,
Shpresoj mos meshirohesh aq shume sa ne film. Ne fakt e kam pare disa here, shume film pesimist dhe mbase paksa i papranueshem per fundin tragjik te saj. Uroj mos te ndodhe kjo me ty...
Edhe shih nje film tjeter ta haj dreqin....
Good Luck with life..
Si i thone, the only truth is to be true to who you are.. /pf/images/graemlins/wink.gif

book of dreams

Primus registratum

Ajo pjesa kur e dashura e Xhia-s i gjen tubin dhe i kerkon te zgjedhi midis saj dhe tubit...
Shume reale, si skene,

Me duket se eshte hapur nje shoqate per luften kundra Sides me emrin Xhia.

Per ata qe se kane pare, e rekomandoj !

Dhe mos harroni , Trainspotting!!!

skifteriUCK

Primus registratum

une e kam pare dy here dhe me ka pelqyer shume. Heren e pare e kam par ne Amerike ne nje ekram te madhe me nje zerim shume cilesor dhe kualitativ. Heren e dyte e kam pare ne Kosove. Me fale nuk e besoj se dikush tjete ta kete jeten e ngjajshme si ne gija (mendoj te shqiptaret).
E nese po ateher jeto me krenari se domethane ke arrit ta jetosh jeten ashtu siq eshte me se mire te jetohet....

skifteriUCK

Primus registratum

Une e di perfundimin tragjik , por po flas per momente te caktuar ku arrihet kulminacioni i kenaqesive....