Filmat me te fundit qe keni pare (84)

bizi

Forumium praecox
Re: Filmat me te fundit qe keni pare (84)

taken, wanted, goodmorning vietnam, death race, babylon a.d. dhe ca tjere qe s'me kujtohen tani.

Homer

Primus registratum

Dy filmat e fundit qe pash ne kinema ishin:

Gomorra ( nuk m'pelqej dhe shum )

Batman - The Dark Knight ( film grand me te madhin Heath Legder..)

studenti100

Forumium praecox
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Pink Panther 2 - njesoj si i pari, nqs pelqeni te parin edhe ky i dyti do iu pelqeje

Watchmen - film interesant dhe i gjate, por intingrues deri ne fund

Push - film me superhero, kishte ca momente aksioni... jo aq shume interesant sa watchmen por kishte nja dy askione

Knowing - film i bukur, disi interesant, kishte dy skena aksidenti origjinal te realizuara mira, apokaliptik...

Race to witch mountain - film disney...kishte ca momente per te qeshur

Last house on the left - film horror, por me shume realist se sa filmat e tjere horror, nje vajze qe torturohet dhe pastaj... kishte ca skena origjinale

studenti100

Forumium praecox

"State of Play"

Filmi me intregues qe kam keto vitet e fundit. Gazetari investigative me vrasje politike dhe nje histori qe te le mendosh deri ne fund te filmit.

ghdfans2010

Primus registratum

8 Mile ishte kot fare, po te pakten me beri te lumtur qe jetoj ne veriperendim te Amerikes, ku kom jevgu nuk ka, dhe shpiat nuk jan te rrenuara, dhe nuk lajm pjata gjith diten.

good reply!

egzonche

Primus registratum
Filmat qe i kam pare se fundmi jane: Scott Pilgrim vs. the World (2010), The Social Network (2010), Red (2010), Altitude (2010), Get Him To The Greek (2010).
Filma te mire ishin :)

Megg

Carpe Diem
filmat qe kam pare se fundmi jane:get him to the greek,reg,it's complicatedetj se nuk me kujtohen te gjithe...

U

usejd

Guest

Po i radhis sipas bukurise se tyre per mua:

1. "Into the Wild"
2. "American Gangster" dhe "Die Hard 4"
3. "The Bourne Ultimatum" dhe "Golden Compass"
4. "Transformers" dhe "Ratatouille"
5. "Harry Potter and the Order of the Phoenix"
6. "300"
7. "Beowulf" dhe "Fantastic 4: Rise of the Silver Surfer"
8. "I am Legend"
9. "Alien vd Predator - Requiem"
10."Dragon Wars"

Me siguri kam harruar disa te tjere. Nuk mund t'ua pershkruaj klasifikimin sepse do duhej nje nate e tere. Sdq kini parasysh renditjen, eshte realistike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif !

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
mbreme ne ciné..The help...parmbreme...The Ides of March...Drive...javen e shkuar...etj etj etj

Dynamite

Forumium praecox
SAFE
nwc6l2.jpg

&
Snow White & Huntsman

34yctba.jpg