Filmat me te fundit qe keni pare (84)

gurax

Pan ignoramus
Re: Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Horton Hears a Who ka qyfyre. "How many times have I told you the jungle is no place to act like a wild animal." /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Kam pare dhe. "3:10 to Yuma"

310_to_yuma_poster.jpg

Me kishte marre malli per filma me kaubojsa. Film i bukur.

Wii

Grupi i të moçmëve!

Cosi è la Vita...Aldo,Giovanni e Giacomo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

"ALPHA DOG"

Regjia Nick Cassavetes.
Aktore:
Sharon Stone
Bruce Willis
Justin Timberlake
Anton Yelchin
Shawn Hatosy.
Ben Foster etj etj.

Identitet ne krize, apo rini pa te ardhme?
Ajo qe me tremb eshte nje pyetje qe nuk deshiroj ta bejme edhe ne shqiptaret: Si eshte e mundur te shtyhesh deri ne nje pike, deri ne ate pike, kaq pertej, sa nuk ka me rikthim?

Ema

Goddes

Pashe
27 Volte in bianco -i kendeshem
Feel the Noise - dialoge skandaloze,shyqyr qe kishte noi kenge ne mes.

Ah,edhe serine e dyte te Heroes,kur del e treta ne USA?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

"martesa e Lornes"...ketu titullohej "Heshtja e Lornes"...ok e pashe....kishte marre dhe çmim ne Canne...por mu duk i gjate dhe i merzitshem....shume realist ne te njejten kohe...trishtueshem si vete jeta!

studenti100

Forumium praecox

"Arranged" - Miqesia nuk njeh fe.

Historia ndodh ne Brooklyn, New York midis dy mesueseve te reja ne nje shkolle publike, nje ortodokse hebreje dhe nje myslimaneje.

Disa fragmente nga filmi:

"Te dyja ju jeni disa nga mesueset me te zgjuara, punoni me devotshmeri, i doni femijet, vini ne kohe, jeni krijuese, jeni pjesemarrese te sukseshem ne boten moderne, pervec kesaj gjeje fetare, rregullat, menyra se si visheni.... jemi ne shekullin 21, qe eshte per te uleritur, ka ndodhur levizja e gruas, une isha aty. Merrni keto para dhe blini ca rroba firmatoje."

"Asgje per te raportuar. Ne jemi te ndaluara te mendojme per meshkuj pervec atyre qe ngajne mbi kuaj, na rrembejne(mendjen) dhe na shpetojne nga shtepite e dominuara nga baballaret tane."

"Ca eshte ajo ne kyc te dores? Une e di ca eshte, stergjyshja ime bente gjera si keto kur jetonte ne lagjet e varfera te Evropes... Rahel ti je me e sofistikuar se kaq. Syri i keq? -Ajo te mbron ty nga syri i keq? Ne e bejme ate gjithashtu, gjyshja ime nga Puerto Rico, ne sheruam kusheririn tim kur ishte i semure nga leukimia. -E shikon..., keto jane ato lloj supersticione qe mesojne budalleqe qe ne nuk i japim mesim ne shkolle. Keto jane gjera kaq shume ne te kaluaren..."

"-Ne te kaluaren.... Pse duhet qe tradita te barazohet me budalleqe te ty dhe sa me drejte ose me shume kuptim ka se gjithe mesuesit lexojne horoskopin cdo dite gjate drekes? -Oh ju lutem, ata e bejne per argetim dhe nuk i besojne per nje sekonde. -Po i besojne, po i besojne,...dhe pse eshte te dehesh dhe te flesh me nje djale qe nuk e njeh, menyre me e mire per te gjetur dashurine? Dhe si eshte ajo me liberuese se menyra si e bejme ne? -Une nuk flas per ate, flas qe te kesh nje zgjedhje ne jete dhe nje zgjedhje ke te dashurosh. -Une kam zgjedhje kam zgjedhje, komuniteti ka zgjedhje...Eshte ndryshe, po,...por une nuk kam mekatuar."

Filmi eshte interesant. Ia rekomandoj te gjitheve.

Al-Punk

Still here

Get Smart -
Nuk e di se si ca filma po behen cdo dite e me idiote.

Ema

Goddes

Kam pare nje film qe ka emrin e nje burgu famekeq ne S.apolo,po s'e maj mend emrin.Shume i forte,po i bukur. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ema

Goddes

Correggo :S.Paolo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif