Filmat me te fundit qe keni pare (84)

bizi

Forumium praecox
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Domino, i "mire" per te kaluar kohen /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

disku

UNI

TRANSFORMERS

Mehh, prisja me shume nga fryrja qe i ishte bere filmit. Kishte efekte te lezeteshme ama prap me shume me ngjante me nje komedi me raste.

ladouce2005

Primus registratum

Uni ky filmi ishte shume i dobet...se bera gabimin dhe e pashe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Me pas, pashe The fountain. Interesant!
Click eshte nje komedi e lezetshme gjithashtu...ja vlen te shikohet.

disku

UNI

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: regele</div><div class="ubbcode-body">Shooter - Film i bukur, qe ka ca realitete ne mes. </div></div>

Bay was that a nice one. Edhe une e pashe pardje. Me pelqeu shume.

Shiraz Glick e kam nis nja 7 here edhe asnjehere se kam maru /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Me pelqeu shume "Night at the museum"

personazh

Valoris scriptorum

o Un. a kishte lufe trasformers? a kishte rremuje? se du ta shof po ma preve hovin e kalamonit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

M

Mortal

Guest

Harry Potter pashe dije. Eh- s'jam ndonje fan i madh i tija.

ladouce2005

Primus registratum

E pashe dhe une mbreme Harry Potter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
I think it's a fun tale /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

disku

UNI

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: personazh</div><div class="ubbcode-body">o Un. a kishte lufe trasformers? a kishte rremuje? se du ta shof po ma preve hovin e kalamonit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif </div></div>

Nqs je vetem per action PO e madhe. Nqs i urren filmat qe e kane historine varianti rremuja atehere JO.

Une pashe The COntractor me Wesley Snipes. Mire mire jo keq. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Shiraz coje Owenin te shofi Simpsons the Movie sa te dali. Eshte urdher :p

spider

Forumium praecox

lets go to prison (ok)
the matador (nice)
night @ the museum (funny)
crank (f*cked up)
hej di gje njeri a kane dale pjese te reja nga seriali Prison break?

disku

UNI

Ne fakt Kiera se ka qa filmin thjeshte ishte pjese e nje filmi te drejtuar mire. Aktoret e tjere mu me pelqyn me shume madje kisha pershtypjen se nqs do kishin vene ndonje aktore tjeter ne vend te Kieras do kishte dale akoma me mire. Gusto gusto roberia /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Une pashe "The Boondock Saints" ishte film i mrekullueshem. Kush ka mundesine me e pa ta shohe.

'Premonition' me Sandra Bullock gjithashtu ishte i lezecem.

bizi

Forumium praecox

Austin Powers in Goldmember, shume shume i bukur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Nuk eshte se kam gje kundra kieres perkundrazi me pelqen si aktore dhe jo por si film s'kishte ndonje vlere kushedi se cfare, mbi mesatare dakort por s'kishte asgje te vecante.

Hellena

Primus registratum

Kam pare The Butterfly Effect - me Ashton Kutcher .
Nje karakter modern , intrigues , me koncept te thelle psikologjik ,Efekti Flutur metafizik i te pasurit mundesi te shkosh mbrapa ne kohe dhe te ndryshosh jeten tende , qe dhe pse shkoi shume here asnjehere nuk doli ashtu sic e donte ....
Film psikologjik ne lidhje me represionin , abuzimet etcc ku aktori kryesor ka vetem nje qellim to rescue his childhood sweetheart that now is a whore ... ja arrin apo jo .. dhe sa i kushton kjo ...
butterflyeffectcd.jpg

Admir

Forumium maestatis

The Simpsons (filmin). Fjalet e para te Homerit ne film e pershkruajne me se miri edhe pershtypjen time per kete film. Pse te paguash per te kur mund te shikosh te njejten gje FALAS ne TV?

Admir

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Anichka</div><div class="ubbcode-body">Kam pare The Butterfly Effect - me Ashton Kutcher .
Nje karakter modern , intrigues , me koncept te thelle psikologjik ,Efekti Flutur metafizik i te pasurit mundesi te shkosh mbrapa ne kohe dhe te ndryshosh jeten tende , qe dhe pse shkoi shume here asnjehere nuk doli ashtu sic e donte ....
Film psikologjik ne lidhje me represionin , abuzimet etcc ku aktori kryesor ka vetem nje qellim to rescue his childhood sweetheart that now is a whore ... ja arrin apo jo .. dhe sa i kushton kjo ...
butterflyeffectcd.jpg

</div></div>

Enderr urbane. Sado u munduan ta benin teori reale, nuk ja dolen. Gjithsesi, intrigues dhe me mesazh te forte.

Vals

Primus registratum

Fur me Nicole Kidman dhe Robert Downy Jr. Dreamy, wierd, beautiful.