hej, ku e gjete ket film? une kam 1 vit qe pres ta shof dhe se gjej gjekundi...Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Prozac nation - me Christina Ricci :thumbsup:
[/qb]
ne blockbusterFillimisht postuar nga PiNk MaGGiT:
[qb]hej, ku e gjete ket film? une kam 1 vit qe pres ta shof dhe se gjej gjekundi... [/qb]Fillimisht postuar nga *HELEN OF TROY:
[qb] Prozac nation - me Christina Ricci :thumbsup:
[/qb]
Edhe un vdes per kete film....e kam pare kush edi sa here.......Fillimisht postuar nga ^Ira^:
[qb] Avokati i djallit
i vjeter si film por gjithmone cooooolllllll [/qb]
Eee Madacascar.....mir por s'ishte dhe aq per te qeshur........me te miret jan Shrek dhe Monsters INC.....ICE AGE ishte pak per te qeshur por Shrek dhe Monsters INC jan flam fareFillimisht postuar nga Boby:
[qb] happy birthday to you
you live in a zoo
you smell like a monkey
and you look like one too /pf/images/graemlins/laugh.gif
MADAGASCAR...i lezetshem por ska arritur Shark Tale dhe Shrek 1+2 [/qb]
Ma hidh mua B....e se e mbaj una e ik ti ku te duash :smash: Oj shyqyr qe ke mamin ti :cry: te kam zili te kam. Shiko dhe nje film per mua degjove??? Dhe ma thuaj se aty ku une mund te shikoja 5 filma in a row "Remember??" Tani fillon filmi dhe 5min mbrapa jam ne gjume.Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] e me kane thene qe eshte i bukur...si thua ia vlen te shkoj, po i them mamit te bej babysitter ndonje nate per bebi B...e po shkoj ne kinema me L [/qb]
Idem :thumbsup:Fillimisht postuar nga Lullaby:
[qb] Madagascar :rockband: :kiss: :thumbsup: [/qb]