Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Danae

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

C'karakter ka Helena me trego pak,mu me ka shkri kur tha: Kam bere shume gabime kete jave...

disku

UNI

Karakter te ulet pra. Tipiken e tradhetise.. Ama aq sa te shemtut e kishin bo menelaun keta skishte si te ishte ndryshe.. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Blendi

Primus registratum

Kurse ai Parisi ishte komplet kalama. I thoshte Helenes "Hajde ikim, do fshihemi, une do vras drere ti do gatuash, mund te jetojme me frutet e tokes. Une dhe ti."

Une komentova: Sa kaqol qeka ky.

Kur ia ben Helena: "You are very young my love."

Danae

Primus registratum

e ke lexu Iliaden najhere?Ne klase te gjashte edhe mua ashtu ma duk por pastaj...
une po te shkruaj dy rreshta te miat dikur
Dikur urreja Helenen...
tradhetoi Menelaun...
do tradhetoja 100 Menela
per Paridin tim...
ka ca gjera qe nuk mund ti gjykojme dot,
Quello che si fa per amore é al di là del bene e del male...e mbase helena pikerisht per femijerine e tij desh paridin,e mgjth ndryshon fundi tek odisea.

Blendi

Primus registratum

Perdor ket per avatar. Prite qe te kesh vetem bustin dhe ngjan hallall si avatar.
bloodied.jpg

Artemis

Primus registratum

Kurse ai Parisi ishte komplet kalama. I thoshte Helenes "Hajde ikim, do fshihemi, une do vras drere ti do gatuash, mund te jetojme me frutet e tokes. Une dhe ti."

Une komentova: Sa kaqol qeka ky.

Kur ia ben Helena: "You are very young my love."
Eh, Blendi... You are too down to earth man!

Blendi

Primus registratum

Artemis, ishte e qarte ne film qe po te mos ishte per Hektorin, Parisi dhe Helena ishtin te vdekur. Tentativa e tij per arrati me Helenen ishte qesharake pasi ai nuk ishte ne gjendje ta mbronte ate femer nga zemerimi i Menelaut.
Une po diskutoj Filmin jo Iliaden.

eric_bana14.jpg

disku

UNI

Me e pre duhet me i gjet host i bi gjat lol.

A sju duk ky fil si Gladiatori per nga ana artistike?

Me te njejten tematike po kete vit do vije ne ekranin e kinemase Colin Farrell me filmin "Alexander"

Danae

Primus registratum

une po shihja filmin e po mendoja se paridi ishte pikerisht ashtu kalama, se gjithmone Hektori kish qene ai qe ish marre me gjithcka,po te mos kish qene Hektori,paridi do ishte rritur ndryshe sesben.
E tek shihja filmin mendoja nje njeri qe njoh...nganjehere njerezit zgjedhin rrugen me te shkurter,gjithe troja ne duart e nje njeriu,Hektorit.

bebi

Primus registratum

tan e kena dit qe hekori vdes, por vdekja e tij asht dhimbje tana heret.
a ka ndoj hektor n'ditet e sotme?
un njoh hektor, por vetem me emer :mad:

ai hektori i filmit asht nga anet e mia ktu /pf/images/graemlins/tongue.gif
si thoni ju, yellow pages, phone nr /pf/images/graemlins/laugh.gif
:tipsy:

CoolAngel

Primus registratum

Dueli i Paridit me Menelaun ishte pjesa me qesharake. Orlando Bloom e ka luajtur shume bukur ate pjesen. Kur te gjithe prisnin te kthehej dhe ai qullaci u terhoq zvarre.

Tek ajo pjesa ne fund kur Andromaka po i conte tek bodrumet me pelqeu se si e futen ne skene edhe Enean. Me la pershtypjen qe mund te kete nje vazhdim per filmin me historine e tij mbase.

Filmi ishte i realizuar mjeshterisht. Kishte devijuar shume nga Iliada, por ajo e bente me te bukur sepse kishte te papritura edhe per ata qe e kane lexuar.

Me pelqeu transformimi i Akilit dhe sigurisht Hektori me i miri.

bebivogel

Forumium maestatis

ah .. e pashe e une ... si mund te humbja rastin te shikoja Brad Pitt me fund ... bashke me Hector ( sja mbaj mend emrin tani atij ) .. me pelqeu pjesa kur i ati i Hektorit i kerkoi trupin Akilit ... :thumbsup:

Love Actually ... ishte okay ... por jo aq sa prisja ...

Kill Bill vol1 e kisha pare e here tjeter but still :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

u mean Bana ... se mu kujtu /pf/images/graemlins/tongue.gif ...

Kill Bill vol 2 ekam ne computer ne fakt ... po pertoj te rri 3 ore te shoh ngul filmin ... megjithse pjesen e fundit e me kryesoren e kam pare te vol 2 /pf/images/graemlins/tongue.gif ( i spoiled it i know ... )

disku

UNI

Gabim shtypi /pf/images/graemlins/tongue.gif
Beb te garantoj un eshte ndryshe ne kinemo /pf/images/graemlins/wink.gif
A e pe Van Helsing? Ja vlen e? Jo per gje po ate aktoren Kate Beckinsdale(Underworld) e kam pike te dobet. :wub:

bebivogel

Forumium maestatis

Uni jo se kam pa ... po sme terheq me e pa shume ... shumices qe kam pyetur nuk i ka pelqy edhe aq ... pastaj ti shko shife per hir te zogezes /pf/images/graemlins/smile.gif :wave:

ezhderha

Primus registratum

filmi "troy" s'me pelqeu aspak. skenari ishte shume i dobet per mendimin tem.
skenat nuk ishin shume reale.
iliaden e kishin ba lamsh krejt. u habita ne fund pse s'e lane dhe akilin gjalle qe te dilte "classical love story".

pervec personazhit te hektorit asnjeni prej te tjereve nuk ishte shtjellue taman.

dhe ne fund...si e dinte parisi qe akili e kishte ne thember piken e dobet? ne film nuk thuhet asgja.. ndoshta ka nxjerre fall..

merre me lang se mishi u mbarue dmth. :confused:

u zhgenjeva..

TEO

Primus registratum

Paridi asnjehere s'e ka ditur qe themra ishte pika e dobet... thjesht shigjeten e kontrollojne perendite dhe e cojne tek themra.