Filmat me te fundit qe keni pare (84)

bebivogel

Forumium maestatis
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Fillimisht postuar nga Xingaro:
[qb] Kam pare mbreme L'ultimo samurai me Tom Cruise.Ne anglisht se di titullin.
Me ka pelyer shume fare! [/qb]
The Last Samurai :thumbsup:

:wave:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] L'ultiomo samurai...Tom Cruise e kishte qare rolin :thumbsup: si film cka :shrug:

p.s. ajo japonezja ishte yll fare :wub: [/qb]
Mora vesh sa ca ishte bere ne kinemate japoneze kur ishte dhene ky film. Komandanti i samurajve (aktori) adhurohej ne japoni si puna e De Niro-s ne Hollywood :eek: e merre me mend se ca kishin bere japonezet kur kishin pare ate ne kete film :rockband: e kishin kthyer kinemane mbrapsht nga qejfi :thumbsup:

Guest

Cold Mountain /pf/images/graemlins/laugh.gif me shum e pash se aktorja kryesore kishte emrin tim /pf/images/graemlins/laugh.gif

qeshem

Primus registratum

run away jury

goxha i lezetshem si film, aktori kryesor akoma me teper ... /pf/images/graemlins/smile.gif

loaded

Primus registratum

-Le cose che non ti ho mai detto.
Anglisht-Message in the bottle.Me Kevin Costner,Paul Newman.
Te shkaterron komplet!

Mbreme pashe "Il Canto Del Diavolo"
Ne anglisht e kishte Jeepers Creepers(nuk e di nese e kam shkruar mire)
C'ka i lezetshem!

Diddy19

Su@mi

Fillimisht postuar nga Xingaro:

-Le cose che non ti ho mai detto.

Titulli i filmit eshte "Le parole che non ti ho mai detto" /pf/images/graemlins/laugh.gif I bukur eshte ,e ka dhene televizori nja 100 here.

Filmat e fundit qe kam pare jane :

1) "Mr.Deeds" me Adam Sandler e Winona Ryder (komik)

2)" Carlito's way" me Al Pacino e Sean Penn,regia Brian De Palma (film i 1993-shit)

Ky i dyti fantastik krejt!Do te me mbesi ne mendje :thumbsup:

Sot pashe "Il Signore Degli Anelli"ose "The Lord of the Rings"
Per ate menyren spektakolare qe u be ajo lufta ja vlente,e prishen cik atje kur erdhen te vdekurit po hajt mo,per ne kinema mire,ja vlenete!

xhaxhi_eli

Primus registratum

Vallaj dhe une sa erdha. Te kishe qene ktej ka lagja ime, do t'kisha pase ne salle /pf/images/graemlins/tongue.gif

loaded

Primus registratum

Fillimisht postuar nga XHaXHi_ELi:
[qb] Vallaj dhe une sa erdha. Te kishe qene ktej ka lagja ime, do t'kisha pase ne salle /pf/images/graemlins/tongue.gif [/qb]
Ca salle ishe ti mo vlla?Te gjithe dje e paskshin pa e?Dje edhe une...Ne fakt mu duken nja dy fytyra te njofura atje ku blehen kokoshkat...Eli ti ishe ai qe bone sherr per vendin andej nga radha e 3-te e?

Filmi me shume mesazhe te vlefshme!Ja vleu.

b.k.

Primus registratum

Dhe une e pashe "lost in translation". Mu duk goxha interesant dhe loje e bukur e aktoreve protagoniste. :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Il signore degli anelli....Il ritorno sel re....teper i gjate :sleep: :sleep:

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Su@mi:<br />[qb] Il signore degli anelli....Il ritorno del re....teper i gjate :sleep: :sleep: [/qb]
te zuri gjumi eee :lol: e paske pare si une me duket: 20:45 me 00:15 /pf/images/graemlins/smile.gif

megjithese personalisht nuk kisha pare asnjeren nga 2 serite e para, filmi mu duk i lezetshem :thumbsup:

p.s. ajo brunja (qe u be mbretereshe ne fund) ishte yll :wub:

skena ku duartrokiten (edhe fishkellyen) me shume spektatoret ishte kur ai bjondi (qe ishte 1-sh per shigjeta) rrezoi ate elefantin gjigand dhe pasi rreshkiti nga fecka e tij ra ne kembe sikur skishte ndodhur asgje :rockband: