Filmat me te fundit qe keni pare (84)

ladouce2005

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Love Actually
shume i mire si film. :thumbsup:
i thjeshte, i vertete, origjinal, great dmth.
nje nga filmat me te bukur qe kam pare kete vit.
Elf ishte i kendshem gjithashtu, por larg filmit te mesiperm /pf/images/graemlins/wink.gif

champaign girl

Primus registratum

edhe une bashkohem me mendimin qe Love Actually eshte nje nga filmat me te mire te vitit /pf/images/graemlins/laugh.gif !!

Diddy19

Su@mi

Matrix Revolution ,e pashe mbreme.Patjeter qe ky film do mbaje rekordin guiness per duelin me te gjate ne historine e kinemase boterore,15 min duel :eek: :mad:

S'me pelqeu! :shrug:

Cristallina_83

Primus registratum

Matrix Revolutions : INTERESANT
Bad Boys II : jua keshilloj nese doni te kaloni nje mbemje argetuese plot me te qeshura.
Two Weeks Notice : ROmantik po jo shume interesant

recoil

Primus registratum

nostalghia (a. tarkovsky)/eshte hera x^y qe shoh kete film, dhe akoma me duket i pakapshem (ndoshta duhet te heq dore dhe te lexoj sinopsin). por kjo nuk ka shume rendesi. eshte nje film qe mendoj se prek aty ku duhet sensibilitetin e cdo emigranti (pa komplekse provinciale).

aimee and jaguar (m. faverbock)/titillating!

Boby

Primus registratum

Masters and Commander
Sme pelqeu shume.Ecte shume avash dhe qe pak i merzitshem.Pirates of the Caribbean eshte 100 here me i bukur

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb] "Masters and Commander"
Sme pelqeu shume.Ecte shume avash dhe qe pak i merzitshem.Pirates of the Caribbean eshte 100 here me i bukur [/qb]
Sa vjet i ki?

Boby

Primus registratum

Aq sa per te gjykuar nje film ne me pelqen apo jo.Shije shije eshte kjo pune.Mua me pelqen mishi,ty te pelqen sallata.
Bej kritik per ate qe s'te pelqen ty dhe jo per ate qe s'i pelqen te tjereve

Per mos dale nga tema. Sapo pashe filmin ELIZABETH .Film shume shume i bukur.

Ah,Illyricus ca moshe me jep tani????

romeo

Forumium maestatis

dje vajta pashe

C'era une volta in Messico

Johny Deep jashtezakonisht i madh

Iglesias me mire mos te ishte fare :cry:

Rambla

Primus registratum

dua ta shoh dhe une kete filmin ketu siper :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif

beshbossi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rambla:
[qb] dua ta shoh dhe une kete filmin ketu siper :cry: /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
SHKO NE KINEMA MOJ!!!!

majla

Primus registratum

Para ca ditesh pash Killbill te Quaratinos,ku per mendimin tim,ai si regjizor kishke kaluar cdo cak te kinemase,kishke fluturuar ne xhirimin e filmin.brenda filmit kish cdo gje,efekt(tip matriksi)cartoon(tip chinnese)si dhe stil qe te tregonte se sa me vertetesi e kishte krijuar Quaratino kete veper.gjithashtu,nganisja e filmit gjer ne fund ai ve ne dukje se:prit filmi eshte i imi,ndaj une ste jam kenaqesin ta parashikosh apo paramendosh se çfare do te sjelle 1 skene me mbrapa,ketu eshte xhiruar fantazia ime jo e jotja.
Ndersa dje pashe DOGVİLLE,te Lars Von Trierit...
vertet qe doktrina e tij po ploteson kinemane e pavarur.filmi kryeveper perzierje kinema +teater,tema e goditur roli si dhe fytyra foshnjore e N.Kidmanit,e ngejne edhe me lart punen e ketij regjizori.Nikol ka pranuar te luaj ne kete film vetem per mbushur cv e saj si aktore,duke u paguar vetem 5mij$.Larsi spunon me gjithkend... :idea: :rolleyes: /pf/images/graemlins/blush.gif

majla

Primus registratum

Shpirtrat e Zhuljetes.
Reg :federico fellini.

Pershendetje !
Ne vendin ku un ndodhem per disa arsye java e fundit eshte bere pushim zyrtar,ndaj dhe un me gjith vrullin e deshires per te bere pak luks ne menyren time,i hodha 1 sy arshivit te filmave...
Kisha deshire te hidhesha ne humneren ironike te fellinit,ndaj nisa te riri...shihja,shpirtrat e zhuljetes,filmi me i ngjyrosur i fellinit.
Tema eshte shum e perdorur,ndjenjat e 1 gruaje kur tradhtohet nga burri i saj,dashuria e saj 17te vjeçare.(teme telenovelash)
Por ketu ndodh ndryshimi midis puneve te regjizoreve...
Bashkshortja e adhuruar e Fellinit,zhuljeta masina,duket sikur vertet eshte e tradhuar nga fellini,eshte e mrekullueshme loja e saj.
Fellini ne kete film duket se esht munduar shum te arrij te hyj ne boten e trillimeve,deri te halusinasioneve te 1 gruaje,saqe un sa here qe shoh kete film me duket sikur e ka ndihmuar ose e ka xhiruar vet zhuljeta.
Endrra qe ben pjese ne fillim te filmit,shpreh dhe 1 here se kete mund ta arrije vetem kinemaja.
E di qe e teprova por me ndjeni,cdo kush ka impresionimet e veta...
P.S)-Ketu ku jam une organizohen mjaft festivale filmi,kohet e fundit ishte ai i filmave japonez.
Me bene pershtypje filmat Seijun Suzuki,regjizor pak i vjeter japonez(mos e ngateroni me A.Kurosawa).
Ne Japoni cilesohej si fellini lindor.
shendet te gjitheve

BJONDINKA

Primus registratum

ka te derjte marko per filmin "the reng ".ishte shum film i dobet dhe i merzitshem .une per vete filmat e funfit qe kam pare kane qene "la maledizione della prima luna" "la leggenda degli uomin straordinari " "per sempre" "prima o poi ti sposo" .me shume me pelqeu ai i pari po qe te gjithe ishin te lezetshem .
me lart lexova per ca nga keto filmat e tmerrshem .mua me ka pelqyer me te vertete "nameles" (nuk e di a keni pare ,po eshte yll) "the ring" "fraility" "red dragon" dhe "darkness".keto filma si tip horrori psikologjik po me kujtohen tani qe kam pare para nja ca kohesh ,po ishin me te vertet te lezetshem. :thumbsup:

sweet eda

Primus registratum

ca filmi mi su@mi???? se ata te dy kane lujt nje me pirate, por ky titulli qe ke vene ti s'ikur s'perkon fare me ate ne anglisht...

pink-maggit--- love actually :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

Diddy19

Su@mi

Po too too nice,ai me ata piratet eshte.Pse si e ka titullin ne origjinal filmi??? Se ketu ne Itali kshu e kane perkthy "La maledizione della prima luna" (Mallkimi i henes se pare)..