ti beba kur s'te ka pelqyer Frida, qe eshte film i madh, nuk pretendoj asnje reagim pozitiv nga ty, per cfaredo lloj filmi qofteFillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Once Upon A Time In Mexico ... po leme menjane how cute the actors look ... filmi qe bloze ... e te thuash ishte vazhdimi i Desperados ... nuk e di po kohe e fundit ... skam pare asnje film te jete i arritur ... pfff ! them per keto qe vazhdojne me pjese ...
Pardje pashe Chicago ... me pelqeu .. something different ... and ALL THAT JAZZ !!! [/qb]
La douce ... ndoshta kjo vjen qe kam pare shume filmaFillimisht postuar nga la douce:
[qb]ti beba kur s'te ka pelqyer Frida, qe eshte film i madh, nuk pretendoj asnje reagim pozitiv nga ty, per cfaredo lloj filmi qofte [/qb]Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] Once Upon A Time In Mexico ... po leme menjane how cute the actors look ... filmi qe bloze ... e te thuash ishte vazhdimi i Desperados ... nuk e di po kohe e fundit ... skam pare asnje film te jete i arritur ... pfff ! them per keto qe vazhdojne me pjese ...
Pardje pashe Chicago ... me pelqeu .. something different ... and ALL THAT JAZZ !!! [/qb]
Fillimisht postuar nga smile:
[qb] une per tyyja:tipsy: [/qb]
Me 2 mendje e kam per ta para... nuk e di... ndoshta nuk shkoj fare!Fillimisht postuar nga aRBi:
[qb] T3 s'me pelqeu [/qb]