Filmat me te fundit qe keni pare (84)

mostro

Putraku
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Edhe mua me pelqeu shume ky filem,te bente dhe per te qeshur /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

Identity dhe Final Destination 2
Kujt i pelqejne vdekjet e llahtarshme njera pas tjetres duhet ti shohe. Po patet mamin apo babin me zemer, mos i lini ta shohin se jane shume grafike qe te dy.

I

insane

Guest

ne aeroplan pash :

national security
chicago
daredavil
edhe 1 tjeter qe se maj men

sweet eda

Primus registratum

mistreco une e kam pare "the italian job" mu duk interesant, pastaj varet nga ty nese te pelqen apo jo!!!

Seriozi

Primus registratum

Nice po te ka pelqyer ty dhe mua do me pelqej,ajo fjala interesant nuk eshte as mish as peshk /pf/images/graemlins/smile.gif .
Nga çfare lexova eshte nji film qe ben fjale per nji vjedhje banke ne Itali dhe pastaj tregon peripecira ne rruget e Los Angelos ku ka qarkullim te madh makinash.
Mua keto filmat me vjedhje bankash me terheqin shume,jo per gje po me ndihmojne ne ate qe jam duke pergatitur. /pf/images/graemlins/laugh.gif Edhe filmi Heat prandaj me pelqen,eshte dhe nji film tjeter ku luan De Niro me Eduart Newton ky eshte luajtur ne Montréal dhe ai objekti qe vidhet ne film ekziston me gjithe mend atje.Nice prandaj shkova dhe une atje qe ta vidhja po s'ja arrita dot qellimit.

Seriozi

Primus registratum

Dhe nji diçka se harrova,kur shkon vetem ne kinema edhe filmi me i bukur te duket kot fare ndersa kur shkon me nji femer filmi te duket shume i bukur m.gj.s. mund te mos e kesh ndjekur fare.

Filmi qe pashe mbreme ne (TV)Gladiator.Sa here e shikoj,pjesa e fundit me le gjithmone nji si mbrese qe nuk di ta shpjegoj(ftillohu mistrec).Momenti kur Maksimusi futet ne parajse.
A thua te jete vdekja kaq e embel :confused: .

jula

Primus registratum

Buongiorno notte...filmi te cilit iu vodh luani i arte kete vit. :thumbsup:
*vetem per te interesuarit mbi rrembim/vrasjen Moro dhe/ose simpatizante BR! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ema

Goddes

Bellocchio /pf/images/graemlins/smile.gif -Eshte noi fare gjoje?

P.s:T'kam pa n'onderr Jula,po ikshim per dreke jashte dhe merrnim ushqime te shtepia ime.Ti vecanerisht kerkoje patatet :eek: .Nuk tallem :lol:

jula

Primus registratum

Patate... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ishte realizim i bukur, por me ca forzature ideologiche...vallaj BR dilnin pak me humane nga c'i imagjinoj. Nejse, ia vlente.

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb]
Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] A e ka pare njeri filmin The Italian Job.Shfaqet kete jave ne kinema por nuk e di a ja vlen ta shohesh.

italianjob_2003.jpg
[/qb]
mistreco e pe apo jo reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
nese e ke par ajo femra ter pjeshke ishte :wub: [/qb]
E pashe Zeqo e pashe po s'eshte pjeshke per ne ajo,megjithese si dihet jo,shpresat nuk duhen humbur.

sweet eda

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Mistreci':
[qb] Dhe nji diçka se harrova,kur shkon vetem ne kinema edhe filmi me i bukur te duket kot fare ndersa kur shkon me nji femer filmi te duket shume i bukur m.gj.s. mund te mos e kesh ndjekur fare.

Filmi qe pashe mbreme ne (TV)Gladiator.Sa here e shikoj,pjesa e fundit me le gjithmone nji si mbrese qe nuk di ta shpjegoj(ftillohu mistrec).Momenti kur Maksimusi futet ne parajse.
A thua te jete vdekja kaq e embel :confused: . [/qb]
Ah se gladiatori "ha buke vec"....film ultra,
p.s. edhe mua me pelqejne filmat me vjedhje bankash, a thua te kemi te njejtin mendim?

edda

Primus registratum

Filmi i fundit ne DVD "C'è posta per te" me Tom Hanks (vdeksha une per ate :wub: )

Seriozi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga too too Nice:
Ah se gladiatori "ha buke vec"....film ultra,
p.s. edhe mua me pelqejne filmat me vjedhje bankash, a thua te kemi te njejtin mendim?
[/QB]
As mos e diskuto te njejtin mendim kemi /pf/images/graemlins/laugh.gif .
Veji syrin ndonji banke dhe beju gati se nga marsi do jem ne Boston.Po s'rrodhi do pikoj si i thone. /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga rain:
[qb] Filmi i fundit ne DVD "C'è posta per te" me Tom Hanks (vdeksha une per ate :wub: ) [/qb]
rain per ke do vdesesh ti mojjjjjjjjj :confused:
Mistreco se do nje :smash: kjo rain po bej 1 a 2 dit qe e pres ekte llaf nga kjo.kjo hic :smash:
Mistreco pse re nuk eshte pjeshk pe rneve ajoo te kam then mer mistreco sjam racist un lere te jet nga afrike jugut :wub: qe vdekt ajo per muaaaaa :kiss:

ladouce2005

Primus registratum

once upon a time in Mexico qe ishte i bukur dhe cradle 2 the grave qe ishte action gjithe kohen, por u shtyte nga pak.
sa per the italian job mistreco dhe nice, une isha pref per shume me teper dhe dola e zhgenjyer. s'e di pse nuk mu duk no i gjo shume i bukur :shrug:
po ajo Charlize eshte vertete si yll :thumbsup:

Ema

Goddes

...
Ta ta ta ta:
Pashe L'Esorcista.Nuk me surprizoi dot pertej te imagjinushmes.Po shume i bukur gjithsesi.Dhe goxha me nivel per te qene prodhim i 1973 /pf/images/graemlins/smile.gif

Shifeni!

Diavolessa

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga ZeQo_PiLaFi:
[qb] une pash pash La maledizione della pri
me pelqeu /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prima luna /pf/images/graemlins/tongue.gif I lezetshem /pf/images/graemlins/smile.gif

romeo

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga CloSeD:
[qb] ...
Ta ta ta ta:
Pashe L'Esorcista.Nuk me surprizoi dot pertej te imagjinushmes.Po shume i bukur gjithsesi.Dhe goxha me nivel per te qene prodhim i 1973 /pf/images/graemlins/smile.gif

Shifeni! [/qb]
megjithate nuk ben me ate efekt qe mund te bente disa vite me pare. megjithate i bukur per tu pare :thumbsup: