Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Kenti

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Fillimisht postuar nga too too Nice:
[qb] "Secret window"

Johnny deep, del ai eshte qe ka bere te gjitha vrasjet, s'ka person tjeter , thjesht imagjinate e trurit te tij, por me vrasje. [/qb]
-----------------------------------------------
po si perfundim librin kush e kishte shkruar per here te pare johnny deep apo ai tjetri?
Dreqi e mori paska qene interesant atehere.
Kur u zgjova ne mengjes me ngeli fiksim qe nuk e pashe deri ne fund.

bebivogel

Forumium maestatis

ishte fantazia e tije personi tjeter Creed... shikoje fundin e nje here ... /pf/images/graemlins/smile.gif

garipi

Primus registratum

Filmi i fundit qe kam
pare(nqs quhet i tille,sepse ishte ne trajten e dokumentarit) eshte FAHRENEIT 9/11,i Michael Moore. Shume shume shume i bukur.( te pakten per mua)
Bravo per kurajen. :wave:

Nadia81

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BeBa:
[qb] the day after tomorrow ... film koti ... [/qb]
Mos Beba,nuk me degjove mua kur te thashe per filmin eeee,Ahh,Neli,Neli... :smash:

Filmi i fundit qe kam pare eshte nje film skandaloz francez.Titullohet"Anatomy of Hell".Filmin do ta kisha shijuar tamam,sepse fliste mbi seksualitetin e femrave dhe meshkujve dhe ato qe konsiderohen "taboo",por kishte ca skena gjate filmit qe nuk me lane rehat....

sweet eda

Primus registratum

FILMI I FUNDIT ISHTE MBREME NE OREN 11:30 PM ESHTE TV-SHOW "LAW & ORDER" :lol: /pf/images/graemlins/tongue.gif

Artemis

Primus registratum

The Forgotten ( A Real Thriller) nje skene me ka Cmend!!! Nuk besoj te kete nje qe nuk do te bie ne kete Trick! E rekomandoj :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

tani do shikoj The Boondock Saints... kushedi per te saten here ... but still love it /pf/images/graemlins/smile.gif

ados

Primus registratum

Collateral, filmi i fundit i Tomm Cruz.Ja vlen ta shikoni.Nje road-city night movie..me te gjitha te papritura qe ka los angeles.Tomm Cruz i persosur ne rolin e killerit...!!

champaign girl

Primus registratum

Te djelene pashe "Team America World Police"...can i say HILARIOUS???

2 thumbs up :thumbsup: :thumbsup:

p.s. putrako love actually eshte filmi im i preferuar, e kam pare nja 5 her ne kinema edhe s'numrohet sa her ne video. "Love actually is all around us" /pf/images/graemlins/smile.gif

Ema

Goddes

Se mi lasci,ti cancello,
me Jim Carrey dhe Kate Winslet /pf/images/graemlins/smile.gif

Jam duke kerkuar ate doktorin qe te humb kujtesen... /pf/images/graemlins/frown.gif

alinos

Forumium maestatis

Troy

jam hala tuj imagjinu Brad Pitt tuj vrapu, lehtshem... lehtshem /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alinos:
[qb] Troy

jam hala tuj imagjinu Brad Pitt tuj vrapu, lehtshem... lehtshem /pf/images/graemlins/wink.gif :rolleyes: :devil: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Prandaj ia kane dhene rolin se vrapon mire :rolleyes: .

Godfather (1,2,3). skam komente.

daywalker

Primus registratum

25th Hour.
by Spike Lee.
r.kryesor:Edward Norton.
teper film natyral. nojs nojs

Renea88

Primus registratum

KING ARTHUR

e harruat semiramiden e babilonise kur bertiti jevgu ne kinemo mos e pi kiri se eshte helm do te helmoje kurva *lol*