Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Rambla

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

honey

film futja kot, historia ska nevoj per koment, "tipik film". por sa me kalu kohen, kur don ta heqesh mendjen nga gjera te tjera keto filma te "lehta" bejne efekt /pf/images/graemlins/laugh.gif

true confidental

Forumium maestatis

Edhe une e pashe last night kete Honey,film me subjekt limonate, por muzika qe e shoqeronte dhe levizjet koreografike te bukura.......

alinos

Forumium maestatis

Dear Enemy ose I dashur armik nga Gjergj Xhuvani.
Ishte vertet nje film i arrire si nga skenari, ashtu nga figura, personazhet, loja. Me beri shume pershtypje si film per temen dhe per paradoksin e luftes dhe asaj qe vjen pas saj. Besoj se ajo qe i ben njerezit te qeshin ne kete film eshte vertetesia e atyre situatave, por te nderthurura bukur nga regjizori!
:thumbsup:

TEO

Primus registratum

Alinos po ti je kthyer ne shqiperi qe i sheh keto filmat a si eshte puna... se s'ja kam shume idene une..... ketu nga amerika film shqiptar vetem Beni ecen vete kam gjetur.. me kollaj gjej Fantozzin se filmat shqiptare.

zog

Primus registratum

sonila a kishte ndonje pjese laskuriq /pf/images/graemlins/laugh.gif se pashe qe merrnin pjese nja dy aktor te huj, thashe, ti ket angazhu per ket pune, tonet jane burra me namuz.

me sa vura re ky film i tij paska kalu fare ne hije (jo si "slloganet" psh), megjithese eshte bere vjet. po te jete keshtu gjynah, xhuvanit i shkau zogu nga dora. tashme do ta ket shume te veshtire per fonde te ndonji filmi tjeter.

alinos

Forumium maestatis

po jam ne Shqiperi po behen dy vjet Teo, si kot e kot /pf/images/graemlins/smile.gif

Do pyes nese mund te te gjejme ndonje film tjeter shqiptar dhe ta nisim me e-mail :rolleyes:
:wave:

alinos

Forumium maestatis

Zog
(per dreq kane heq butonin e citimeve :shrug: )

Kishte nje skene komike, ku luiza xhuvani i thoshte te shoqit te behej burre, qe ta bente dhe ate grua, por atij nuk i punonte zogu /pf/images/graemlins/laugh.gif
Kishte skena qe tregonin se po behej seks, por jo laskuriq!
Nuk di, "slloganet" e kam pare pjeserisht, por ky mua me pelqeu goxha :thumbsup:

bebivogel

Forumium maestatis

The Punisher ... ishte kot fare ... the plot was dumb i must add .... :shrug:

CoolAngel

Primus registratum

Para ca kohesh kam pare "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" me Jim Carrey, Kate Winslet, Elijah Wood & Kirsten Dunst. Shume ndryshe nga karakteret ne te cilat jam mesuar ta shoh Jim Carrey-n. Monologu i fillimit eshte shume domethenes. Filmi zhvillohet ne retrospektive.

Nei

Primus registratum

American Beauty.
Kur e kam pare heren e pare me zhgenjeu, mbase sepse aspektativat e mia per nje film me nje pluralitet Oscar-sh i kapercenin mesazhet e filmit.
Gjithsesi isha gabuar kur e nenvleftesova heren e pare. Kam bindjen se heret e dyta e te treta te lejojne te shohesh me shume neper libra/filma etj.
Me pelqeu shume.

Nei

Primus registratum

Blondie, kot me te pyt, ca kishte per te qesh aty?

perfeksioni

Primus registratum

ishte ai qe e ka bere filmin , regjisori eshte klas fare e kam shuem qef /pf/images/graemlins/smile.gif

samanta

Primus registratum

Monster dhe javen e kaluar pashe 21 grams me te vertete te bukur /pf/images/graemlins/smile.gif

zog

Primus registratum

dje pashe kill bill II, ne DIVX, ne kinemo s'ka dal akoma. filmi me terhoqi, e ndoqa me vemendje deri ne fund.

mendoj se ky eshte kill bill i vertete (film made in tarantino), versioni pare ishin pjeset qe tarantinos duke i ardhur keq ti priste i futi ne nje version me vete.

me sa morra vesh nje version mixte (I<=>II) do te hape festivalin e filmit ne kane.

skenografia dhe fotografia ishin zgjedhur me kujdes dhe shije. roli billit (ne i vllait vet) i spikatur. roli kryesor jo dhe aq.