Filmat me te fundit qe keni pare (84)

GuJack20

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Hart's War.
Me Bruce Willis, ne nje kamp gjerman gjat Luftes se Dyte boterore.... fantastik /pf/images/graemlins/smile.gif

Diddy19

Su@mi

Nga ata qe jane ne Itali ,e ka pare kush filmin "La finestra di fronte"????? Une e pashe javen qe shkoi,dhe me ka pelqyer vertete shume.Pastaj dhe cast-i ishte i lezetshem,Giovanna Mezzogiorno,Raoul Bova,Massimo Girotti dhe regjia e Ferzan Ozpetek.Nqs ju jepet mundesia mos e lini pa e pare.Ia vlen vertete!

bebi

Primus registratum

The pianist

i wish i didn't see it /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

the best movie i've ever seen... but /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/frown.gif

bengu

Primus registratum

The Time Machine

Do te habiteni cfare fantazie mund te kene ca njerez. Film i mire, ne pergjithesi...

J.P

Primus registratum

CATCH ME IF YOU CAN (mashtruesi).
Fantastik! Nje histori e vertet e luajtur aq bukur nga Leonardi Dikaprio & Tom Hanks. Ju keshilloj ta shikoni, pasi rralle here filma te tille shfaqen ne ekranin e madh. :eek:

TDSH

Primus registratum

I am Sam....

Kam qare qe ne fillim e deri ne fund te filmit, nuk kishte ndonje filozofi te madhe, por nje pasterti, ciltersi dhe sinqeritet qe te perlotonte...

illyricus

Primus registratum

Fillimisht postuar nga EDI-:
[qb] I am Sam....

Kam qare qe ne fillim e deri ne fund te filmit, nuk kishte ndonje filozofi te madhe, por nje pasterti, ciltersi dhe sinqeritet qe te perlotonte... [/qb]
..mieghhh...S'ësht' ku mi ditë çka. Sean Penn e lu'n shumë mirë rolin, filmi si tërësi s'osht' aq mirë i realizumë.

Dua

Primus registratum

Welcome to Sarajevo

Me pelqeu, kishte te bente me luften ne Bosnje.

....nga Dua

Hermesss

Primus registratum

Edhe pse kane kohe qe kane dale, dy jane filmat qe se fundmi me kane lene me shume mbresa pasi i pashe edhe nje here ne TV: "I am Sam" dhe "The others". Sean Penn dhe Nicole Kidman, respektivisht, jane te mrekullueshem ne rolet kryesore.

oneo

Forumium praecox

Analyse That

dhe

dAREdEVIL

Ky i dyti ia vlente me gjithe mend, nuk ishte si Spiderman, nje film teper idiot. Ka dhe nje kenge ultra Evanescence - Bring me to life . Kush arrin ta downloadoje nga interneti, do t'ju pelqeje.

Gjate filmit pashe nje shokun tim qe iu mbushen syte me lote.

by psyche...

Odea

Primus registratum

Hajde shok qe qan hajde....lol

Nejse, kohet e fundit kam pare filmin The Pianist.
Mund ta them me plot gojen qe ky dhe Save the Private Ryan jane filmat me real ne te gjithe kinematografine amerikane. Filmin pianisti ama nuk do ua keshilloja te gjitheve pasi te depreson jashte mase....

Odea

Erison700

Forumium maestatis

Njerz dhe fate. /pf/images/graemlins/laugh.gif
Seria e 18. Tani na kane ardhur kasetat nga Shqiperia dhe per ne ishte i panjohur si film.

I love new york

Primus registratum

One hour photo me robin Williams qe luan rolin e nje njeriu te obsesionuar/manjak mbas nje familjeje. film pskilogjikisht intesiv. Williams luan shume bukur. eshte aktor shumedimensional.

eM

Paper Moon

Fillimisht postuar nga BENG:
[qb] Fear dot com

Mu duk shume i ngjashem me The Ring [/qb]
pak si teper.

e ka pare njeri ate Phone Boot?

them te shkoj neser, por nuk degjova asgje te vecante. Ndonjeri?! :confused:

bengu

Primus registratum

Phone Booth, ende nuk e kam pare por ngjan te jete film interesant. Week-endin e kaluar ishte i pari ne box-office.

eM

Paper Moon

i decided i'll go after all.

vetem se jam lodhur me filma qe vriten pa kufi! hmm nejse, pasi ta shof do ju them si qe! /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

solaris.jpg

Solaris /pf/images/graemlins/smile.gif Shume shume i bukur.