Filmat me te fundit qe keni pare (84)

aquazur

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Lost in translation!
Me ngjiti, sidomos ndarja ne fund. Pak e bujshme, shume e ndjere.

Nadia81

Primus registratum

Little Miss Sunshine - Filmi me i bukur qe kam pare ne 2006...deri tani. Shume per te qeshur dhe shume prekes njekohesisht.

Hollywoodland - Ishte i bukur, por jo aq sa c'prisja une pasi kisha lexuar kritiket. Diane Lane ishte fantastike, Ben Affleck meh.

karamel

Primus registratum

The Devil Wears Prada!, filmi eshte me funny se libri, Miranda Pristley, krye-redaktorja e Runway eshte nje personazh i admirueshem. Stilisti Valentino ben nje apparicon te vogel /pf/images/graemlins/laugh.gif ne film dhe cdo goce e dhene pas modes ka per ti pelqyer.

Wii

Grupi i të moçmëve!

"Kung Fusion"...eshte film i forte fare me efekte speciale...nga te njejtet regjizore qe kane bere edhe "Shaolin Soccer" /pf/images/graemlins/laugh.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

beh,ndonje teme te madhe ska pase,por per efektet speciale ka qene si me pare "Holy dhe Benxhin" ama... /pf/images/graemlins/laugh.gif

karamel

Primus registratum

efektetet speciale kineze eshte dicka qe duhet pare te pakten nje here ne jeten tende ne fakt /pf/images/graemlins/smile.gif

Wii

Grupi i të moçmëve!

mbreme pashe "inside man" kurse sot pashe "piratet e karaibeve 2"

VoGeLuShI

Primus registratum

zemra rrebele /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

kam lene nam ne kinema kur kam pare "piratet e karaibeve 2" jam dhjer se qeshuri dhe e pagezova me titullin "zemra rrebele" /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

o zot sa kam qeshur ate nate /pf/images/graemlins/lol.gif

Dolores

Primus registratum

Dje pam ne DVD Jackass 2..........sick&so funny /pf/images/graemlins/laugh.gif

teab

Primus registratum

"The Departed" - Ja vlen te paguash per ket film. /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

cacol

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
SAW 2
shume film terheqes!

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/wink.gif Zgjedhje e rafinuar! Del Saw 3 me 31 Tetor, per Halloween dmth. Une do shkoj ta shoh ne kinema qe ate dite. Saw eshte nje film qe te ben te reflektosh thelle. Gjithashtu ka disa nga kolonat zanore me te bukura te te gjitha koherave. Uroj qe 3-shi te jete me i bukuri nga te gjitha pjeset, do ishte qershia mbi torten e kesaj trilogjie.

Wii

Grupi i të moçmëve!

hmmmm...qe do dilte edhe SAW 3 nuk e dija...fantastike fare!!!!!!!