Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Dani83

Primus registratum
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

"Kingdom of Haven" /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
kingdom_heaven1.jpg

"King Artu" /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
199615.jpg

"Girl Next Door" ahh sikur te ishte keshtu jeta /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/thumbsup.gif
GIRL%20NEXT%20DOOR.jpg

ShkodraneChick

Primus registratum

"Aeon Flux" me Charlize Theron.
Action film ngjan shume me "Matrix", aktoret kryesore luajne bukur.
Nuk eshte film aq impresionus, por mua me pelqei.
aeon_flux_hi.jpg

neta

Forumium praecox

Syriana (shume i bukur, e rekomandoj)
Rumor has it - i lezetshem.

Blendi

Primus registratum

Hostel - KIJ KUJDES SE DO TE TE PERZIHET
hostel.jpg

Kur kompania Lions Gate vendosi që ta publikojë filmin e ri Hostel si një prezantim të Quentin Tarantinos loja e marketingut ishte e qartë, një emër si Tarantino do të mblidhte më shumë njerëz në kinema, dhe që javën e parë të shfaqjes Hostel ishte filmi më i shikuar në ShBA duke mundur lehtësisht Kronikat e Narnias dhe KING KONG. Quentin Tarantino nuk është regjizor i filmit por i riu Eli Roth (Cabin Fever) dhe kjo mund të vihet re që në skenat e para të filmit ku mungon ai nervozizmi karakteristik i Tarantinos.

Hostel, i cili e merr emrin nga hotelet e lira nëpër Europë ku të rinjtë me pak para ndajnë dhomat me udhëtarë të tjerë fillon me një udhëtim tipik të rinjsh amerikanë në kërkim të aventurave seksuale në europë. Fillimi i filmit është po aq gazmor dhe i këndshëm sa Eurotrip (2004), tre shokët, dy amerikanët dhe një islandez shakaxhi gjenden në bordellot e Amsterdamit duke pirë dhe eksperimentuar me femra.

Fati i tyre i keq nis pikërisht kur pranojnë këshillën e një djaloshi që takojnë i cili u tregon se femrat më të bukura dhe më të papërmbajtshme gjenden në Sllovaki. Ata mbërrijnë në Bratislava me tren, pa e ditur se nuk janë ata gjahtarët por gjahu dhe bien pre e një rrjeti të tmerrshëm psikopatësh që torturojnë njerëz për kënaqsi të mbështetur nga mafia sllovake nën një kompani-mbulesë me emrin domethënës Elite Hunting.

Këtu shikuesi duhet të bëhet gati për më të keqen, Eli Roth nuk kursen asnjë detaj nga torturat dhe sadizmat më të pështira që mund të mendohem. Manjakë nga e gjithë bota vijnë në Bratislava dhe paguajnë shuma të mëdha për të torturuar e më pas vrarë të rinj apo të reja, për sport.

Qëlloi që fimin e pash me një mikun tim sllovak, e mund të them se për atë person ishte dyfish më shqetësues se për mua. Ne nuk torturojmë njerëz kështu në Sllovaki, më tha, kjo është shkatërruese për turizmin tonë.
E kjo më sjell prap tek titulli që zgjodha për këtë shkrim, demonizimi i vendeve pak të njohura të Europës qëndrore dhe lindore në filma të tillë paguhet shtrenjt nga këto vende. Nesër apo pasnesër edhe Shqipëria mund të bëhet shesh-xhirim i ndonjë përralle të frikshme si kjo, dhe publiku prendimor është mjaftueshëm injorant për sa ndodh në ish bllokun komunist sa të besojë gjithçka e të harrojë se në filma gjithçka ndodh. Pasi ke parë Hostel, është vështirë të dëshirosh të vizitosh Sllovakinë, përveç rasteve kur je një sadist i çertifikuar.

Dolores

Primus registratum

O c jam dhjere se qeshuri me 40 vjec i virgjer ne dvd

Is it true? when you dont use it , you loose it /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

Dani83

Primus registratum

"La Foresta dei Pugnali Volanti"
fotografi shume e arrire
filmime prallore.. pa folur pastaj per
akrobacite si gjithmone spektakolare te orientaleve.
la-foresta-dei-pugnali-volanti-poster2.jpg

splash.jpg

Dani83

Primus registratum

-"NEW WORLD"-

ME LA PA FJALE!!!
POETIK!!..PLOT ME..TEPER I BUKUR!
KREJT NDRYSHE NGA AMERIKANIZMAT E ZAKONSHME.
ME MAHNITI PROTAGONISTJA (Q'ORIANKA KILCHER) VETEM 15-VJEC!
newworld_backstage2005dec15to28ad.jpg

2005_the_new_world_534.jpg

412780265-17120__newworld_l.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
O c jam dhjere se qeshuri me 40 vjec i virgjer ne dvd

Is it true? when you dont use it , you loose it /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

Hhahahahahahahhaha. Une e pashe sonte..40 vjec hala me biciklete i shkreti /pf/images/graemlins/laugh.gif

Blendi

Primus registratum

UNDERWORLD: Evolution.

Kate is hot! prandaj e pash po te tjerat jane mes vampiesh dhe njerezish-ujq, perralla pa mbret me nje fjale...

^Res-Cogitans^

Primus registratum

"The Dreamers" ,Bertolucci.

"I heart Huckabees",David O. Russell.

Me pelqyen (SHUM)3 : ironi,inteligjenc,tragjik-komik....etj etj.
(^=^)

abs

nuk e di...

ECCEZZZZIUNALE VERAMENTE (ABATANTUONO,FERILLI etj)

Ishte film humoristik ,per tifozat e milanit e sidomos per te interit /pf/images/graemlins/laugh.gif