Filmat me te fundit qe keni pare (84)

Erind

Forumium maestatis
Re: Filmat me te fundit qe keni pare

Un Turco Napoletano Toto

loca254.gif

treshi

Primus registratum

Gia (1998)

Nje pjese nga filmi me nje nga kapot e Hells Angels Chuck Zito :wub:

1998%20-%20Gia.jpg

I love new york

Primus registratum

Dje pashe filmin "SImone" me Al Pacino

shume film interesant me shume kuptim per shume ceshtje siperfaqsore te Hollywood-it

2 thumbs up :thumbsup:

movie-simone.jpg

Diavolessa

Valoris scriptorum

Steage beauty

985896.jpg

I colori dell'anima Modigliani.
Gioco di donna.
Dietro l'angolo.
Il mio strano fidanzato.
After the sunset.
litigi d'amore.

renata

Forumium praecox

Dy filmat e fundit,qe kam pare nuk i perkasin zhanrit tim te preferuar,por i kam pare se keshtu ishin rrethanat,tolerance njerez tolerance.
"Star wars3"ia kam futur nje gjumi te embel dhe "Sin city",qe me thene te drejten me ka pelqyer,jo per ndonje mesazh te jashtezakonshem qe tejconte ,por per realizimin.

besim231071

Primus registratum

Fillimisht postuar nga xhozefin:
[qb] Dy filmat e fundit,qe kam pare nuk i perkasin zhanrit tim te preferuar,por i kam pare se keshtu ishin rrethanat,tolerance njerez tolerance.
"Star wars3"ia kam futur nje gjumi te embel dhe "Sin city",qe me thene te drejten me ka pelqyer,jo per ndonje mesazh te jashtezakonshem qe tejconte ,por per realizimin. [/qb]
:lol: :lol:
Me vjen te qesh se me ka ndodhur e njejta gje para disa vitesh me nje "Star wars" 1 apo2 a ku di gje se çfare.Kam fjet gjume gjate gjithe
filmit.
Po me kete te tretin nuk do jem hiç tolerant(siç thoni ju),por do te nderroj salle ose ta shofi me ke te doje.Eshte dhe shtrenje (8€ me duket)pale.Paguaj kineman per te fjete!!!
Une,jo ma. /pf/images/graemlins/laugh.gif

maxper

Primus registratum

filmi me i bukur eshte Genius qe luan ROBIN WILLIAMS me nje cun gjeni ne math.

Rambla

Primus registratum

l'ultimo tango a parigi

Si çdo gje qe kur e kerkon shume nuk e gjen, te bie ne dore ku/kur s'ta pret mendja.

gjithsesi, filmi me pelqeu, edhe pse ca pjese /pf/images/graemlins/blush.gif ishin shume te ashpra, te forta.

EB

Primus registratum

Mr. & Mrs. Smith ka qene entertaining. Ka humor dhe sigurisht qe plenty of eye-candy. Kur shef Jolie dhe Pitt ne Rambo style duke gjuajtur me mitraloz non-stop apo ajo skena kur ia fusin nji te rrafme njeri-tjetrit, it's worth it!

Dje pashe Hostage me Bruce Willis, i preferuari im. Film shume intense dhe pak disturbing por Willis e qan fare rolin e vet. Two thumbs UP!!!

emiljo

Primus registratum

Head in the clouds e ka titullin origjinal, por une e pashe me titull Gioco di donna. Shume film i bukur. Ka dale ne kinema para dy muajve. Tre aktoret kryesore jane: Charlize Teron, Penelope Cruz dhe Stuart Townsend.

X-GoodBoy

Primus registratum

The war of the worlds - boring.

Njelloj si tek "The day after tomorrow". Pa pik shije.
War of the worlds vs. The day after tomorrow
-------------------------------------------------
Bashkim familiar
self destruction of aliens
self regulation of climate
boring

Blendi

Primus registratum

WAR OF THE WORLDS is SPECTACULAR

Ray (Tom Cruise) me femijet Robbie dhe Rachel (Dacota Fanning) duhet te caje rrugen nga New Jersey deri ne Boston ku gjendet (ish bashkshorjtja). Poblemi eshte qe bota eshte nen sulmin e alieneve, e asgje nuk i ngjan me normales.

Efektet speciale jane te pabesueshme.

waroftheworlds17.jpg

waroftheworlds1.jpg

dakota_fanning9.jpg

tom_cruise12.jpg

AnaBlue

Forumium maestatis

Te le nje shije te hidhur ne fund te filmit. Kush do zhduki njerezimin?