Filmat e femijerise qe ju kane lene mbrese.

joetisti_

Locus omnem
Kur e ke zemren te lenduar, lendimi eshte ilaci. Plumbi del me plumb. Une e adhuroj dashurine me te mirat e me te keqiat e saj.

scadarsko

Locus omnem
Aventura e Nils Holgerson
Debatiku
Njeriu me top
Partizani vélo
Kur po gjirohej nje film
Ne shtepine tone
Shoku une tili
Béni ecen vete
Si cdo hère festival i pionerve qe oeganizohej ne kino verore Shkodër, ku mirrja pjes dhe vete.

joetisti_

Locus omnem
Une po them nje fragment nga nje film i femijerise time te hershme sepse nuk ia di titullin dhe po e them se ndoshta e keni pare dhe ju sjell nostalgji. Ishte film vizatimor serial dhe e transmetonte nje stacion Jugosllav. Fragmenti i vogel qe kujtoj eshte ky: Nje personazh i animuar kishte nje laborator dhe kur binte nje pike solucion nga nje pikatore qe kishte, formohej dicka si me magji dhe une mbaj mend si femije qe isha se kjo gje me mahniste. Por e thashe isha femije pak si teper i vogel atehere. :)

Nga ata shqiptare, une mbaj mend se vetem ata me lufte me pelqenin dhe jo vetem mua, sado qe ishim femije. Pjesa e luftes ne film na intrigonte.

Dreamer

Under the Dome
Star Trek :D
Mu kujtua ajo fraza e famshme: "Diari i Kapitenit , data astrale 9801.1. Jemi ne ndjekje te nje anije Borg ne skajet e Universit "

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Shqiptare ; Njerez dhe fate etj , etj.

Të tjerë ;
Spilo , Amico mio.
Un medico in famiglia.
JAG

etj, etj

joetisti_

Locus omnem
I rishoh tani, shumicen, dhe jane propagande e gjalle. Disi-disi ta shpifin per kete fakt. Por po ta heq, me zor, vemendjen nga kjo pjese, me te bukurit per mua jane: ne shtepine tone, tomka dhe shoket e tij...