Filmat e femijerise qe ju kane lene mbrese.

joetisti_

Locus omnem
Eh dashuria... Sa bukur eshte te te dashurojne. Por qe ka edhe pjese te erret, ky eshte fakt. Une e pelqej shume intensitetin e dashuriese se vajzave. Dashurojne shume fort.

joetisti_

Locus omnem
Perderi sa ai te pelqen per ate qe je, je shume mire. Une besoj se pershtatje ne dashuri do te thote te kete puqje idesh dhe jo te paturit e te njejtit tip. Mund te ndodhe qe ai te pelqen qe je egoiste.

joetisti_

Locus omnem
Cdo gje e bej per vete....e meritoj...pastaj nuk me pelqen te jem si te tjerat...me pelqen te dukem...pasoje e llastimeve te bera ne femijeri besoj.
S'shikoj dicka qe nuk shkon. Ti je njeri dhe ke kete tip. Ai ta pelqen. Cfare ka ketu per t'u merakosur??

joetisti_

Locus omnem
Ti c'mendon per femrat egoiste..terheqese qe duangjdo gje nenkembet e tyre?
Nuk di te them. Shume "difekte" dashuria e madhe i ben te padukshme. Por s'ka njeri pa difekte. Them se duhet te falim qe te falemi. Por kur dikush e kalon testin e parahyrjes ne dashuri, vetem atehere mund te japesh nje mendim. Nuk di te them.

dr love

Locus omnem
Nuk jam ekstreme thjeshte ate qe dua dua ta marr dhe e gjej menyren...sidomos nje njeri qe e njeh si pellemben tende te dores.

joetisti_

Locus omnem
E sakte me duket. Vetem qe parashikime ne dashuri s'mund te kete. Mbase e bukura e nje pjese te dashurise eshte pikerisht se planet nuk cohen dot kurre ne fund...

joetisti_

Locus omnem
Dhe ben mire. Por e kisha fjalen per perjetimin e dashurise. Une e le te me marre, te me "perplase" e te me beje c'te doje. Edhe kur me shkon keq, s'merzitem.