Filmat e femijerise qe ju kane lene mbrese.

Eni_883

Primus registratum
Re: filmat e femijerise qe ju kane lene mbrese

Nje gjeneral kapet rob edhe libri eshte shume i bukur po filmi me bente gjithmone te doja te luaja te njejten loje me kalamajte e tjere kur shkoja ne fshat tek gjyshja.

Alanis

Primus registratum

Beni ecen vete...une kisha frike me shume se Beni /pf/images/graemlins/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Tomka dhe shoket e tij /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

toro_loco

Forumium praecox

Njeriu me top nga shqiptaret
& Aventurat e Hakelberri Finit
nga te huajt.

bizi

Forumium praecox

Perralle nga e kaluara, s'ka pas horror t'me frikesonte si ai film /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

tola77

Primus registratum

po pse o master kush te frikesone,Sotiri? apo Maliqi?

Filmat shqiptare per femije, u sa kishte, Mimoza llastica, Diana, shtigje lufte, Tomka dhe shoket e tij,shoku yne Tili, Beni ecen vete, he sa ka po qe spo ja u mbaj mend emrin e marteemira. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif

zoulou

ElB@S@N

Filmi qe kam ne mendje dhe me ka prekur shume eshte "LULEKUQE MBI MURE" shume i bukur

Julianna

Primus registratum

"Edhe Keshtu Edhe Ashtu" dhe "Perralle nga e Kaluara" jane dy filma qe mund ti shoh dhe rishoh me miiiiijjjraaa here :D.

B

byli

Guest

E ke dëgjuar Oskeolën, por s'e besoj ta mbash mend e për më shumë të të ketë lënë mbresa... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti me Oskeolën, si unë me "4 tankistët" dhe "Në çdo kilometër" . /pf/images/graemlins/smile.gif

Të shtoj disa të tjerë tani :

Marko Viskonti
Salambo
Dy njerëz të një qyteti
Babeta shkon në luftë
Bujtina normande
Një film me Zhan Mare-në dhe Aurorën,,,ia harrova titullin (lol)
I Burgosuri dhe lopa ( Fernandeli)
Pitkini ushtar dhe në spital .
Edhe një film të Claudia Cardinales e kam tani ndër mend, por s'më kujtohet titulli. Si Shamikuqe,,,a dicka me komunizem,,,ah që s'më kujtohet ! Plasa....(lol)

Ta them edhe "Kartushin",apo duket që po genjej? :lol:

Nesër do iu them të tjerë, sa të me kujtohen...

B

byli

Guest

E ke dëgjuar Oskeolën, por s'e besoj ta mbash mend e për më shumë të të ketë lënë mbresa... /pf/images/graemlins/smile.gif

Ti me Oskeolën, si unë me "4 tankistët" dhe "Në çdo kilometër" . /pf/images/graemlins/smile.gif

Të shtoj disa të tjerë tani :

Marko Viskonti
Salambo
Dy njerëz të një qyteti
Babeta shkon në luftë
Bujtina normande
Një film me Zhan Mare-në dhe Aurorën,,,ia harrova titullin (lol)
I Burgosuri dhe lopa ( Fernandeli)
Pitkini ushtar dhe në spital .
Edhe një film të Claudia Cardinales e kam tani ndër mend, por s'më kujtohet titulli. Si Shamikuqe,,,a dicka me komunizem,,,ah që s'më kujtohet ! Plasa....(lol)

Ta them edhe "Kartushin",apo duket që po genjej? :lol:

Nesër do iu them të tjerë, sa të me kujtohen...

joetisti_

Locus omnem
'Tulipani i zi'. Film qe dua ta rishoh pas kaq shume kohesh. Alen Delon ishte ne maksimumin e tij dhe ngjarjet te benin per vete. Melodia e filmit u be sinjali me vershellime midis shokesh kur i therritnim per te dale. Vec te tjerash te gjithe filmat ishin shume te bukur dhe motivonin shpresat dhe endrrat e femijerise sone.

mirdita

Papirus rex
Borbardha dhe 7 xhuxhat,
Hirushja,
Bukuroshja e fjetur,
Bebi Bing,
I vetem ne shtepii,etj
nuk me kujtohet tjer ka shum qe ka qene shum te bukur.

andi salaj

Primus registratum
Jane te shumte filmat e femijerise qe me kane lene mbrese por mes tyre do te permendje "borbardhen me 7 xhuxhat" , Hirushja , etj ...:)
Keto filma edhe sot i shikoj me shume dashuri sepse me ngjallin nje emocion te vecante dhe shkoj perseri ne ate boten e pafajshme femijenore .