Filma Shqiptare ne Internet

darma

Primus registratum
Re: Filma Shqiptare ne Internet

Dikush donte 14 vjec dhender a po Anna e kam une ate filmin po e deshe.
Dhe nje gje OOO TEO une nuk kam pare Arrixhiu....dhe dua nje genjeshtar mund te mi dergosh po pate mundesi... /pf/images/graemlins/smile.gif

Diavolessa

Valoris scriptorum

Teo o zemer e di se te du fort une ty :kiss:

A po mi hedh filmat qe ke ne nje Ftp ti shkarkoj nga ty, se kshu me i kerku s'kam kohe vallai /pf/images/graemlins/frown.gif

pS: Rrofte korrupsioni /pf/images/graemlins/tongue.gif flasim ne chat sonte ishalla je :kiss:

TEO

Primus registratum

Dolce me thuaj nqs ke MSN se ti dergoj shpejt e shpejt me msn. Me co pm me MSN Messenger name po ashtu.

lover boy

Primus registratum

o teo a mi jep dot dhe mua ato filma qe ke? po te dergoj adresen time msn ne pm.

iliriano

Primus registratum

O Teo je i madh,ke bere goxha liste :thumbsup:

A mundesh te ne i japesh dhe ne te tjereve... ato filmat /pf/images/graemlins/laugh.gif

Un jam i 27 ne radhe. /pf/images/graemlins/wink.gif

studenti_ne_usa

Primus registratum

Une vajta tek faqja ALBPLANET.COM dhe paska goxha filma. Ky versioni qe paskan vene qenka me te vertete shume i bukur. Une i bleva 4 filma nga keta filmat qe paskan per shitje, me erdhen dhe me thene te drejten qenkan cilesi e shkelqyer dhe jane me dvd. Per $7.99 ja vlekan keta filmat. Faqja qe i gjeta filmat eshte www.albplanet.com. Filmat qe ata kane jane:

1 PALLATI 176
2 BENI ECËN VETË
3 ÇIFTI I LUMTUR
4 DORA E NGROHTË
5 MIMOZA LLASTICA
6 PËRRALLË NGA E KALUARA
7 PORTOKALLI 1
8 PORTOKALLI 2
9 NJË SHOQE NGA FSHATI
10 TETË PERSONA PLUS
11 TOMKA DHE SHOKËT E TIJ
12 UNË E DUA ERËN
13 BALLË PËR BALLË
14 NË PRAG TË JETËS
15 RRUGË TË BARDHA
16 SKËNDERBEU
17 TAULANTI KËRKON NJË MOTËR
18 ZONJA NGA QYTETI
19 DY HERË MAT
20 PËRBALLIMI
21 NJË BABA TEPËR
22 DIMRI I FUNDIT
23 I TETI NË BRONX
24 PRITA
25 APASIONATA
26 KAPEDANI

artdashesi1

Primus registratum

Hej Teo mund te te bej nje pyetje?
cilin nga keto filma e ke futur ti ne internet?
Asnjerin ...right?
Jane te gjithe filmat qe kam futur vete me perjashtim te filmave kosovare qe kane filluar te futen ne internet tani kohet e fundit.
Vetem nje keshille te jap mos u mburr shume djale...

nirloo

Primus registratum

a doni mo per belulin!!!...

po ku shiti men ai?
ai vetem tha qe i kam. nuk po shiste men fare.
po doje te thoje qe ke qene ti qe i ke fut eeee???!!!!

PS. per te hedh filmat nga kaseta ne avi duhet te keni nje skede TV qe lidh PC me videon. ben nja 20-30 euro

nirloo

Primus registratum

se harrova!!!
lexova qe kishte tek ebay dvd me shrek ne shqip.
une e kam ne avi.
nqs e doni jua jap une.
pastaj lexova qe kishte edhe prtokalli ne dvd.
besoj se e dini po po e them per ata qe nuk e dine se portokallija shkarkohet nga siti i top channel
www.top-channel.tv
kualiteti nuk eshte max po batutat kene me shume rendesi!!!

antares

Primus registratum

Nderkohe ka pak kohe qe eshte hedhur ne "e2k" Skenderbeu ne dy CD.
Mund ta terhiqni me "edonkey2000" ose "emule"!

antares

Primus registratum

Jo e keqe duke pasur parasysh "the source". Ju e dini se sa here kalon nga nje format (vhs->divx) ne nje format tjeter pavarsisht nga cilesia dhe "bitrate" e enkodimit do te kesh gjithmone humbje.
Ne televizor (komp.->tel) shikohet pak a shume me cilesine qe dhe e transmetonte televizioni dikur!
Po te doni me humbje minimale une e rikodoj ne (x264+vorbis) nga 2 CD ne 1 CD me humbje te paperfillshme dhe e rihedh ne internet.

emiljo

Primus registratum

Nese ju intereson une kam filmin "Skenderbeu" qe e kam kthyer nga VHS ne DVD. Nuk kam kohe te merrem me shkarkime-ngarkime, por nese ndonjeri nga ju ka kohe te merret me kete pune, atehere me pak solidaritet une mund te bej nje pune. Ia dergoj ndonjerit nga ju (qe ka kohe te merret me kazaa ose winmx etj.etj.)kopjen e DVD-se me poste normale, beni nje upload nepermjet internetiti aty dhe ta marrin pastaj filmin te gjithe ata qe deshirojne, shqiptare ose jo.
Kaq mund te ofroj. Nese keni ndonje mendim tjeter me tregoni, si mund te veproj. Eshte i vetmi film shqiptar ne format digjital qe disponoj.

emiljo

Primus registratum

Ah se harrova. Cilesia e filmit eshte e pranueshme, megjithese po ju them se nuk ka cilesi me te mire ai film, sepse eshte i vjeter, dmth eshte cilesia me e mire qe ekziston per ate film.

Raptor

Primus registratum

Shoke e shoqe te dashtun. un perdori vetem DC++ dhe aktualisht kam ne share Skenderbeu (2CD) Liri a vdekje, Nentori i dyte dhe Rruge te bardha (ky i fundit me cilesi te keqe afersisht me VHS te cmagnetizuar /pf/images/graemlins/tonguee.gif)Nqs dikush e perdor DC++ mund te me gjeni tek hubi albania.no-ip.com me nick Alterran. me coni ndonje PM ne dc qe tju hapi ndonje slot.

Shendet e pare
Sh10