Filloni nje dialog me fjalen "MOS"

joetisti_

Locus omnem
Jo deri aty...mo omel.mo omel
Une kam pare skena te tilla ku, lidhen me pranga, godasin(por lehte) me kamxhik, dhe me eshte dukur embel.

Te pelqen dashuria duke imituar nje perdhunim?(pra nje marreveshje gjoja sikur ai te perdhunon?

dr love

Locus omnem
Whattt!? Jo mor cun...prandaj quhet dashuri se ka ndjenje ...
Ay tip qe thua eshte per ndonje ekstremiste...ose psikopate.....

Po po te isha me nerva do me pelqente te lidhja njerin ne krevst ..e ta lija aty me dite te tera...

joetisti_

Locus omnem
Personalisht nuk kam terheqje nga kjo forme dashurie apo seksi. Por eshte fakt qe disa e praktikojne dhe s'do u vinte mire te degjonin se e tyrja nuk eshte dashuri, edhe me ndjenje te madhe madje.

joetisti_

Locus omnem
Nga e di ..po se ke provuar?
Sepse ne imagjinate te gjithe e provojne nje gje qe per ta bere s'do ta kishin me shume qejf. Por e shijojne ne imagjinate. Kurse tjetra, mund te shoh dy femra qe e bejne dhe e di mire se po kenaqen, pavaresisht se une s'do ta provoja dot kurre sepse s'jam vajze. Pra gjerat dihen edhe pa e patur mundesine ta provosh in persona.

joetisti_

Locus omnem
Haha. Une doja te thoja thjesht se s'ka arsye pse te perflitet shija e tyre kur ne fakt as qe nuk eshte e paligjshme. Por kreativiteti nuk eshte gjithmone i lidhur me sadomazokizmin.

joetisti_

Locus omnem
Mos mendo se ka ndonje problem. Ja u sqaruam :)

Per ta mbajtur gjalle dhe fresket nje lidhje, duhet kerkuar ndihme edhe tek ekstremja.(nganjehere)