shpresoj shume qe megi nje dite te shpresoje per mua dhe anenEdhe une shpresoj per vete!
![]()
Shpresoj qe endrra jote te mos mbetet ne sirtarshpresoj shume qe megi nje dite te shpresoje per mua dhe anen![]()
shpresoj ,,,por tani per ndonje gje tjeter se ajo e meparshmja u be realitet,,,,ahhaShpresoj qe endrra jote te mos mbetet ne sirtar
![]()
(hahahah)Shpresojj qe Romi te mesoje dhe te behet vajze e mbareshpresoj qe neser te mos me ngreje ne mesim letersia![]()
shpresoj te mund ta mesoj ndersa Megi shikon Oscar(hahahah)Shpresojj qe Romi te mesoje dhe te behet vajze e mbare![]()
shpresoj te njejten gje si kjo goca tuShpresoj Nje Dite Shqiperia Jone Te Behet Pak Me Mire Per Ne Qe Jetojme Jashte Kur Te Vem Mos Na Pershkruajne Me Fjale Ofeduese Sepse Me Shum Ndjer Racizem Ne Shtetin Tim Se Sa Ketu Ku Ndodhem ...![]()
shpresoj qe te te behet realitet 10-ta ne projektshpresoj te marr nje 10 neser se po me lodh shume kjo puna me projekt.
shpresoj qe vjerra jote te mos hyje ketu ne af, se ka per te pire kocifos pastaj...shpresoj qe asnjeri nga ju mos ta kete vjerren me emrin "Shpresa"....se ajo vdes e fundit
![]()
shpresoj ta marresh se une e mora dje ne nje projekt te biologjise.shpresoj te marr nje 10 neser se po me lodh shume kjo puna me projekt.
Shpresoja qe vjerren ta kisha te mireshpresoj qe vjerra jote te mos hyje ketu ne af, se ka per te pire kocifos pastaj...
tek cili dyqan e ke blere, meqe e paske marre sipas porosise qe ke bereShpresoja qe vjerren ta kisha te mireedhe siç ma desh zemra e kam
Ps : se ka emrin Shpresa![]()
shpresoj te vazdoje diaologu dhe mund ti kishe thene:shpresoj ta kesh marre sipas porosise qe ke bere,tek dyqani qe e ke blere.tek cili dyqan e ke blere, meqe e paske marre sipas porosise qe ke bere![]()