Filloni një dialog me fjalën "Shpresoj"

Hektor12

Locus omnem
Shpresoj ta kesh kuptuar se jeta eshte udhetim nga materniteti ne varreza , te tjerat jane thjesht kalimtare , pika e nisjes dhe e mbrritjes jane te sigurta

princ

Valoris scriptorum
shpresoj qe hektor 12 te behet me mir se e kish kapur nje smundje jo binse per fjalet e tjeterkujt

Hektor12

Locus omnem
Shpresoj qe Ketu te vendoset kufizimi jo nen 18 vjec se moren ne qfe kolopucet ... pikolinot ... e sa per smundje po u behet semundje kalamajve shkojne te luajne me lodrat e moshes

Hektor12

Locus omnem
Shpresoj qe edhe ata qe futen te thone dicka qe ia vlen te mesojne nga njeri tjetri te thone ate qe ndjejne dhe jo te rrine ne PV apo te shkruajne profileve te femrave tu u lepi si lapera ...

princ

Valoris scriptorum
Shpresoj qe Ketu te vendoset kufizimi jo nen 18 vjec se moren ne qfe kolopucet ... pikolinot ... e sa per smundje po u behet semundje kalamajve shkojne te luajne me lodrat e moshes

mos harroni se kumpjuteri esht loj per te gjith moshataret

princ

Valoris scriptorum
Shpresoj qe edhe ata qe futen te thone dicka qe ia vlen te mesojne nga njeri tjetri te thone ate qe ndjejne dhe jo te rrine ne PV apo te shkruajne profileve te femrave tu u lepi si lapera ...

mos mendo per te shkuaren por pet te ardhmen nuk te pyt dikush si ke qen po si je Hektor 12

Hektor12

Locus omnem
Shpresoj te kuptosh qe tema eshte te fillosh fjaline me fjalen shpresoj idiotuc I vogel. Prandaj them rritu. Per si jam pyet se tregojne edhe andej nga je ti kam cunin andej me te madh se ty

princ

Valoris scriptorum
Shpresoj te kuptosh qe tema eshte te fillosh fjaline me fjalen shpresoj idiotuc I vogel. Prandaj them rritu. Per si jam pyet se tregojne edhe andej nga je ti kam cunin andej me te madh se ty

shpersoj qe edhe te tjerve tju vjen te qesh me te migj