Filloi periudha e kalvarit te vuajtjeve!

olti

Neo
Filloi periudha e kalvarit te vuajtjeve!

Erdhi pranvera, erdhen dhe daljet jashte te kerthizave, kofsheve, gjokseve, tatuazheve fundore, rripezave te tangave
32.gif
etj, etj, etj. Me keto fillojne dhe vuajtjet. Mund te besh per vete nje, ose ja dy a tre, por ato s'mbarojne oreee.
32.gif
:goofy:

jula

Primus registratum
Re: Filloi periudha e kalvarit te vuajtjeve!

Dy a tre boll i ke thom une :shrug:

Kordelina

Primus registratum

Ec me kaptine perpjete dhe ver nje pale ashtu pe kali karroce kshuqe me vullnet te mire eliminon pamjen perballe (duke pa ka qielli) me te dyten (me zor) nuk shef as majtas as djathtas (dot).. /pf/images/graemlins/wink.gif

U zgjidh! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelina

Primus registratum

Lara e kapi :thumbsup:

Ky cuni eshte nje VEZHGUS teper i holle /pf/images/graemlins/wink.gif , une them qe duhet ta heqi ate ves me hir ose me pahir..ja psh te vije te rrije ne nje zyre me mua qe s'vesh kurre funde dhe s'kam gjera "dekolte".. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Mesohet mire keshtu them une... /pf/images/graemlins/wink.gif

jula

Primus registratum

Nuk jam dakort fare, po fare fare ama!
"Vezhgues i holle" i them atij qe vuan edhe ne dimer une. /pf/images/graemlins/wink.gif

Kordelina

Primus registratum

Mua ky me duket shume i pervuajtur "Ne cdo stine"...sara una mia impresione oooooo pure ...... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Sherim te shpejte...ups me fal behar te kollajshem desha me thone /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelina

Primus registratum

...te mos harroje postiqet afer oxhakut qe te krruaje kurrizin mire e mire ... /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

olti

Neo

Kordelina mban breke korce /pf/images/graemlins/laugh.gif keshtu qe nuk i nxjerr dot jashte /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

jula

Primus registratum

Rripat jo, nuk me pelqen. Ama vdes per kanotjerat me lidhka tek qafa, ato qe e lene shpinen krejt te zbuluar...te shkurtra ne mes, kuptohet.

Kordelina

Primus registratum

:eek:

Tema transferohet tek :Kuriozitete mbi speciet e rralla dhe te zakonta te AF! /pf/images/graemlins/laugh.gif

No Comment...s'i jam pergjigj ktij pisit as kur ka qene moderator ke ajo tema mbi c'kemi veshur e c'ngjyre kane jo sot qe ka ra ka fiku /pf/images/graemlins/laugh.gif (ka guxu edhe me me editu per mosmabjtje teme)pisi :smash:

Isabelle

Valoris scriptorum

Me falni per nderhyrjen po kisha nje pyetje meqe nuk i lexova gjithe mesazhet siper... Kriter 'te mbathurash' (me shume edukate /pf/images/graemlins/laugh.gif ) per te postuar ne kete teme ?

Kordelina

Primus registratum

Iz nuk pranohen "brek heroike" simas Kadarese dhe "Korce" simas memorialit qe u kemi ngrejt ne ne kujtimet e nenave tona /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Kordelina:
[qb] :eek:

Tema transferohet tek :Kuriozitete mbi speciet e rralla dhe te zakonta te AF! /pf/images/graemlins/laugh.gif

No Comment...s'i jam pergjigj ktij pisit as kur ka qene moderator ke ajo tema mbi c'kemi veshur e c'ngjyre kane jo sot qe ka ra ka fiku /pf/images/graemlins/laugh.gif (ka guxu edhe me me editu per mosmabjtje teme)pisi [/qb]
Hundepista :wub: un' jam akoma tek ajo zone /pf/images/graemlins/tongue.gif dhe ti e di :devil: Mos bej gabime :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Isabelle

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga Kordelina:
[qb] Iz nuk pranohen "brek heroike" [/qb]
Domethene mos shkruni VFLP anej knej... ose LAVDI ksaj apo atij...

right /pf/images/graemlins/laugh.gif ?

Kordelina

Primus registratum

Jo Izo /pf/images/graemlins/laugh.gif nuk duhet te kene te shkrujtme : Rafmet paste /pf/images/graemlins/laugh.gif ..tjeter soj edhe pranohet /pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Erdhi pranvera, erdhen dhe daljet jashte te kerthizave, kofsheve, gjokseve, tatuazheve fundore, rripezave te tangave
32.gif
etj, etj, etj. Me keto fillojne dhe vuajtjet. Mund te besh per vete nje, ose ja dy a tre, por ato s'mbarojne oreee.
32.gif
:goofy: [/qb]
:goofy: :lol: :lol: :lol:
ta qaj hallin Neo

Kordelja

Valoris scriptorum

por ato s'mbarojne oreee.

Ah si i varen jarget ktij t'mjerit /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe mu cuditerisht s'me vika keq fare /pf/images/graemlins/laugh.gif

Lara /pf/images/graemlins/laugh.gif