Fenomeni turperues: Një vajzë shqiptare ofron seks me pagesë, publikon edhe detajet

Publikuar: 9:01 / 20.04.2015
nj-euml-vajz-euml-shqiptare-ofron-seks-me-pages-euml-publikon-edhe-detajet_hd.jpg

Një vajzë shqiptare është përfshirë në rrjetin grek të seksit me pagesë, duke ofruar trupin e saj për meshkuj që duan të shuajnë epshet me femra që nuk i njohin.

Vajza është 20 vjeçare, quhet Mikaela, ose të paktën ky është emri që ajo ka publikuar dhe jeton në Greqi. Mikaela ka publikuar foto të saj.

Vajza shqiptare që shfaqet me pamje të censuruar te sytë për të mos u identifikuar gjerësisht, përmes një njoftimi, fton të gjithë meshkujt që janë të interesuar se do të gjendet në Selanik prej datës 17 prill 2015 dhe deri më datë 16 maj 2015.

“Dëshiron diçka të njomë, të freskët që të të rinojë? Jam Mikaela, jam shqiptare dhe vij pranë teje kudo që të ndodhesh në Selanik, që të kalojmë së bashku qëndrim të mrekullueshëm, ndaj më telefononi dhe udhëtimi ynë fillon”.

Këtë tekst ka shpërndarë vajza shqiptare në zonën VIP të publikimeve të femrave të ndryshme që janë të disponueshme për seks, duke publikuar edhe detaje edhe datat e sakta kur ajo do të gjendet në Selanik për udhëtime orësh seksuale. /tetovasot/

Eshte ky nje fenomen i ri nder shqiptaret. Cfare mendoni ju ne lidhje me kete degradim te femres shqiptare?

Solaris

Suadade...
Anëtar i Shtabit
Më fal , për cfare ishte kjo pyetje degradim i femres shqiptare?! Ku drreqin e shikoni ju?!
Po ashkulli shqiptar?!
Mos të kundërpërgjigjem me të njejtat nivele , por faji nuk është përgjithesues sepse në këtë mënyre përhap dhe nxit ide të gabuara.
Këto janë raste individuale dhe kaq!

SNAP

Papirus rex
Ne kete bote kaq te trazuar, sidomos ne Shqiptaret do ngjosh dhe tipa si kjo femra. Nuk edi sa i sakte do jet ky lajm...!
Nese eshte plotesisht e vertet mendoj qe kjo femer do ket nji person qe e komandon, tip tutori, kan gjet menyren ne rrjete sociale
per kliente. Nuk besoj se kjo 20 vjece te ket gjith kete profesionalizem. Te pakten nuk qenka minorene, eshte ne nje moshe madhore,
mua personalisht nuk perben donje lajm bombastik.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Aman cjane keto?? Degradim i femres shqiptare? Po pse me ato te hujat sbejn kshu budalliqesh e??? Ska lidhje shteti nga je thjesht kultura qe ke ne familje,dhe askush nuk te drejte te paragjykoje askend per asnje pjese te jetes !Pastaj pse nuk flisni per meshkujt shqiptare qe i ska ngel mashkull ne kete vend pa apsur DASHNORE e kur vene ne darke ne shpi u qajne femijet se nukkane as buke te hajn ...Aman mos i pergjithsoni gjerat keshtu!

-Zana-

e...Thjeshte
Po ti pse ben aman aman .. lol

Nese te prish reputacionin si komb/rrace...duke bere lajme publike te tilla, mund ti thuash degradim, dhe femra/t Shqiptare duhet ta qortojne sjelljen e saj te pahijshme publike dhe jo ta mbeshtesin ate....te njenten gje do thoja, edhe sikur te ishte mashkull Shqiptar.

Gjithmone, nese lajmi/historia eshte e vertete...Sigurisht.

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Zana te them te drejten deri diku ke te drejte pse bej une aman aman..Po se kupton ti :D
Pastaj a mundesh te me thuash ca ndryshime ke ti nga ajo e selanikut? Se fundja ajo trupin e vet ka ekzposuar ..po ashtu dhe ti?
po pres prgj tende :)

-Zana-

e...Thjeshte
Mos valle me ke lexuar mua neper lajme ti ? Thjeshte trupin ... apo ka ushtruar sex/orgjies me pagese lart e poshte publikisht . ...aman aman lol

Universal

AnonymouS
Realisht edhe nje veprim i nxitur nfa nje femer e lodhir nga ekonomia e saj dhe do nje rrugezgjidhje sa me te lehte..
Por realisht nuk mund te mohohet qe materializmi ne keto kohe nga femrat eshte ne nivele boterore e per faktin e keq vet i kemi mesuar. :)

Last edited:

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Te them drejten ka nje shprehje ne SHQIPERI ..aty ku ka ze seshte pa gje!
Po njss...thjesht mos paragjyko e nderuar..

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Jo aspak sme duhet se cfare ben ti e askush me jeten e tij,eshte e drejta e cdokujt te behet krenar e behet te ndihet i turperuar nga po vetja e tij,!
Por vajza ne fjale ska bere dicka qe une ta quaj kaq TURPERIM per kombin tone e as nuk perfaqeson degradim te femres shqiptare.E thash e po e rithem cdo njeri ka BAZEN FAMILJEN!
Ti duke qene se ke ekspozuar pjese te trupit tende kush je ti ta paragjykosh ate?Dmth ti del kunder asja qe hiqesh qe je e asaj qe ben..:)

-Zana-

e...Thjeshte
Une paragjykoj lajmin/artikullin , moj cupe... ti c'lidhje ke me lajmin ...mos valle je ti lajmi? por ne te njenten kohe me paragjykon mua. lol

Lisa

Moderator
Anëtar i Shtabit
Ehua o zana jo ush po gomar...:)
Ti ben sikur je shume e shkathet e largohesh gjoja me stil asaj cfare them une...

Almaa'95

Papirus rex
Ahahahahahahahahahah looot.. Ne kete jete njeriu a nuk duhet te mesoj se duke i falur disa atribute ekstra vetes, humbet disa te tjera. Gjykimin/ paragjykimin pshm :) se na cat retinat e syrit me keto qe po lexojme. Tmerr!

Nejse per temen, eshte thjeshte nje individ jo shoqeri e kalbur!

-Zana-

e...Thjeshte
Une s'po largohem fare...ti erdhe dhe na solle shembuj personale, duke mu drejtuar mua. Nderkohe qe une paragjykoj nje prositute pa lidhje /gjestin e saj .. dicka qe e thote vete lajmi, nuk e sajova une. lol

Pastaj thuaj/ni.. qe grricet Zana....Zana ti thyen turinjte , kur kruhesh ....fakti qe une paskam nxjerre foto timen , e ti jo... nuk na ben ndryshe nga njera -tjetra.. lol

Almaa'95

Papirus rex
Mir ben moj moter qe paragjykon ti po kupto drejte esmeren , mua apo tjetrin e tjetrin qe habiten/shashtisen kur thua ti : "Prostituta e dreqit"

Sesi tingellon...po nejse..lere fare. Respekte per kete Zanen se mos mi thyen turinjt sic mi ke thyer tere kete kohe. Lol, ahahah :)

-Zana-

e...Thjeshte
awwww moter.. imao. Ai momenti, kur perlyen gishtin ... lol

Nuk e dija qe ju digjka/dhimbka kaq shume per nje prositute ...sic e shpjegon vete Artikulli. lol

-Zana-

e...Thjeshte
Ne fakt k'tu ne pergjithesi eshte bere trendy te diskutohet per anetaret, dhe jo temat...ke mall te japesh nje koment tendin ne lidhje me temen.

Te kalon miu, per mustaqesh..... Peace & Love , nuk imponohet... Jo qe urrej ndonje jo, por me duken debate pa lidhje...nderkohe qe dilet jashte teme. Dhe nese dikush me detyron... mos prit ndonje diskutim te hajrit.