Re: Fenomeni swingers(çiftet shkembyes) - Dimension i rri apo qorrsokak?
Fillimisht postuar nga albcanadian:
[qb] Une s'mendoj se hapja si çift me pelqimin e te dyve do te kthente vendin ne nje shoqeri k....sh.
Ne te gjitha diskutimet vura re se ju flisni per te panjohur, per "darkoom"-e, etj, etj.
Ne fakt kur hapa kete teme nuk kisha parasysh te besh swing me ke gjen perpara...dhe te besh seks me gjithshka leviz...Jooooo... As per orgji ku "te panjohur" zbrazin epshet si tek ajo barcaleta : "Oh ç'me kenaqe o shoko...". Big mistake lolll.
Ne fakt kjo marredhie between swingers, me idealja do te ishte te ndodhte me nje çift te njohurish ose te porsanjohurish, qe jane identifikuar se kane te njejten deshire.
Disa takime e darka katershe do te ishin te domosdoshme per te kuptuar deshirat dhe limitet e secilit çift, perpara se te mberrish natyrshem ne nje mbremje deliri. Yesss! [/qb][/QUOTE]Une mendoj robo se loja do ishte me intriguese dhe sensuale,eksperienca me e forte dhe perfshirese,intensiteti i pasionit dhe eksitimi me i larte dhe "shpagues" nese behet sex ne grup,ne nje darkroom,ne nje priveé me te panjohur ose te porsanjohur.Ne kete rast imagjinoj do ndiheshe krejtesisht i lire edhe ti,edhe femra jote tia leshoje freret fantazise dhe te eksitonit njeri-tjetrin reciprokisht duke bo "ulje-ngritje" me te tjeret para syve te njeri-tjetrit.Ta besh me nje cift swingers te njohur me duket se do krijohej nje situate pak si e sikletshme dhe bllokuese.Gjithsesi eshte shume e veshtire te gjesh persona qe e mendojne si ty e si une,duke pare reagimet e ktyne qytetareve mesatare prozaike te kufizuar me siper.Prandaj,po te isha jashte,do shkoja t'i gjeja keta njerez,jo ne mes te turmes ripertypese,po aty ku ata takohen,d.m.th ne lokale te caktume.