Sikur femrat të udhëhiqnin botën, ato do t'i flaknin të gjitha armët, përveç gjuhës. Tuholski
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #121 Sikur femrat të udhëhiqnin botën, ato do t'i flaknin të gjitha armët, përveç gjuhës. Tuholski
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #122 Femra e dashuruar nuk i frikësohet ferrit, por nuk e dëshiron as parajsën. Fransi
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #123 Femrat janë si gjeneralët: atyre nuk u intereson ç'humbje u ka kushtuar një fitore. Mimbo
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #124 Femrat e bukura u nevojiten vetëm dashnorëve dhe fotografëve. Pikaso
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #125 Gruaja jashtë familjes ngjan me perandorinë e rrezikuar. La Valeta
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #126 Një gjë është e ditur: gratë e sjellshme janë edhe bashkëshorte më të rrezikshme. Laube
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #127 Më mirë të biesh në duar të vrasësit, sesa në ëndrrat e gruas epshore. Nife
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #128 Shumica e grave më lehtë e kuptojnë martesën pa dashuri, sesa dashurinë pa martesë. Valeri
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #129 Nuk ka rrobë që i rri më keq gruas, sesa dëshira për t'u bërë e urtë. Luteri
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #130 Kur gruaja bëhet shkencëtare, atëherë diçka nuk është në rregull. Nife
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #131 Gratë mund të japin aq miqësi sa kanë huazuar nga dashuria. Sfinoza
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #132 Nuk ka grua në botë që nuk dëshiron të shkaktojë një konflikt, sado i vogël qoftë. Kanti
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #133 Thirreni gruan si të doni, por asnjëherë jo si nënë. Franceze
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #134 Tek zgjedhja e grave, si dhe në planet ushtarake, vetëm një gabim do të thotë humbje fatale. Midëltoni
Tek zgjedhja e grave, si dhe në planet ushtarake, vetëm një gabim do të thotë humbje fatale. Midëltoni
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #135 Mos i thoni gruas se është e bukur. Thuajini se është ndryshe nga të tjerat dhe do t'ju hapen të gjitha rrugët. Renardi
Mos i thoni gruas se është e bukur. Thuajini se është ndryshe nga të tjerat dhe do t'ju hapen të gjitha rrugët. Renardi
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #136 Gratë e bukura kurrë nuk dyshojnë në inteligjencën e vet, por gratë inteligjente çdoherë dyshojnë në bukurinë e vet. Dankani
Gratë e bukura kurrë nuk dyshojnë në inteligjencën e vet, por gratë inteligjente çdoherë dyshojnë në bukurinë e vet. Dankani
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #137 Gruja duhet të bëhet shërbëtore, e jo zotëri. Zafari
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #138 Fatkeqësi e madhe është t'i takosh gratë që ende nuk i njeh mirë. Moriaku
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #139 Disa gra janë si cigarja e ndezur: në qoftë se nuk e kap nga ana e duhur, digjesh. Tuholski
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #140 Asnjëherë nuk jam martuar, sepse i respektoj shumë gratë. Sordi