Gruaja e mençur lejon burrin të bëjë atë që i pëlqen asaj. Ulmani
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #101 Gruaja e mençur lejon burrin të bëjë atë që i pëlqen asaj. Ulmani
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #102 Gruaja është enigmë, qëllimi i saj është fëmija. Niçe
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #103 Askush nuk e njeh më mirë njeriun se sa gruaja, e clia nuk e do më. Preveri
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #105 Femra është në gjendje që nga asgjëja të bëjë tri gjëra: kapelën, sallatën dhe skenën bashkëshortore. Tueni
Femra është në gjendje që nga asgjëja të bëjë tri gjëra: kapelën, sallatën dhe skenën bashkëshortore. Tueni
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #106 Femrat mendojnë si mbretërit, se të gjithë u kemi borxh. Balzaku
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #107 Nuk është e rendësishme çfarë thonë gratë, e rendësishme është çfarë heshtin. Rilke
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #108 Vetëm e dhëna se gruaja ma zgjati dorën është epokë në jetën time. Dostojevski
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #109 Merrnie gruan, e cila nuk beson atë që dashuron. Valeri
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #110 Gratë janë paradoksi më i madh në jetën time. Vetëm atëherë kur më largohen, më bëhen miq të mirë. Runi
Gratë janë paradoksi më i madh në jetën time. Vetëm atëherë kur më largohen, më bëhen miq të mirë. Runi
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #111 vetem femrat mund te qajne e te qeshin per te njejten arsye... MOLIERI
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #112 zoti e krijoi gruan per dobi te mashkullit... TONSON
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #113 po te mos ishin grate ...burrat do jetonin si zoterinj .... DEKER
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #115 grate jane si macoket ...kur i perkedhel te cjerrin me thoj.... arabe
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #117 FEMRAT DASHUROJNE FITIMTARET NDAJ I LEJOJNE TI PUSHTOJNE NOVALISI
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #118 Sikur gratë të dinin sa ankohemi për to, shumë më herët do të na braktisin. Knzani
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #119 Gratë, për të cilat dashuria është gjithçka, gjithnjë janë naive. Zilahu
brenatohyseni Forumium maestatis 4 Apr 2016 #120 Në qoftë se sopata nuk pret, mund të farkohet, por në qoftë se gruaja nuk do, asgjë nuk të ndihmon. Gorki
Në qoftë se sopata nuk pret, mund të farkohet, por në qoftë se gruaja nuk do, asgjë nuk të ndihmon. Gorki